Canlı ders ve oyun için 50-80 TL mikrofon önerisi

Burada yorumları okuyun olumlu demişsiniz.

Tabii ki iyi değil. Turbox kullanıcısına göre iyi ofis için aldıysan hızlı geliyor o kullanıcıya. Fakat oyun için aldıysa kötüdür.

Burada yorumun ürüne bir etkisi yok demişsiniz.

Neye karar vereyim kardeşim. Bütçe kısıtlı işte ya Snopy alacak ya Rampage ne bekliyorsunuz?

Burada da neye karar vereyim demişsiniz?

Yok hocam benim attıklarıma kötü demişsiniz ya o yüzden dedim siz 80 TL'ye bulun iyisini o zaman diye.

Ya arkadaşlar ne çok boş mesaj yazan var bu konuda. Bu bütçeye ister Hadron, ister Trust, ister Rampage, ister Snopy alın. Hiçbiri birbirinden farklı değil. Hepsinin ömrü birkaç ay. @ItzCan o 164 TL'lik ürün sadece mikrofon değil, adı üzerinde set. İçinde mikrofondan ayrı tripod, mikrofon süngeri, 7.1 ses kartı, shock mount, 3 metrelik bir adet XRL to 3.5 mm çevirici bulunuyor. Bu sebepten 164 TL olması normal. Bütçe artarsa bunu alır, birkaç ay değil de uzun bir süre kullanır.

Ya arkadaşlar ne çok boş mesaj yazan var bu konuda. Bu bütçeye ister Hadron, ister Trust, ister Rampage, ister Snopy alın. Hiçbiri birbirinden farklı değil. Hepsinin ömrü birkaç ay. @ItzCan o 164 TL'lik ürün sadece mikrofon değil, adı üzerinde set. İçinde mikrofondan ayrı tripod, mikrofon süngeri, 7.1 ses kartı, shock mount, 3 metrelik bir adet XRL to 3.5 mm çevirici bulunuyor. Bu sebepten 164 TL olması normal. Bütçe artarsa bunu alır, birkaç ay değil de uzun bir süre kullanır.
Ben 2 saattir arkadaşa bunu anlatıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı