Girebiliyor musun?
Denemedim şimdi deneyeceğim 15 dk sonra başlayacak ders. Sonucu yazarım.
Girebiliyor musun?
Artık EBA'daki canlı dersler Zoom'a yönlendiriyor. Öğretmenler kendi derslerini kendileri Zoom üzerinden oluşturuyorlar. Davet linklerini, şifresini de EBA'ya ekliyorlar.EBA tarafından sunulan canlı ders programı Linux desteklemiyor.
Artık EBA'daki canlı dersler Zoom'a yönlendiriyor. Öğretmenler kendi derslerini kendileri Zoom üzerinden oluşturuyorlar. Davet linklerini, şifresini de EBA'ya ekliyorlar.
Annem öğretmen olduğu için biliyorum. Ve bir arkadaşım da EBA'dan ders görüyor. Onda da Zoom'a yönlendiriyor.
Herkeste böyle mi oluyor bilmiyorum ama. Dediğim gibi arkadaşımda ve annemin okulunda böyle işliyor.
![]()
Kanka bence Pardus kur hem düşük donanım istiyor hem de "playonlinux" (ismi birleşik yazılıyor) diye bir uygulama var oradan .exe uzantılı uygulamaları da kurabiliyorsun.
![]()
Deb uzantılı dosyalar ise Windows kadar kolay kurulabiliyor. İstersen Windows PC üzerinden sanal makine üzerinden test edebilirsin.
Playonlinux ile ilgili görüntüler:
![]()
![]()
Pardus mağaza'dan da Steam gibi birçok şey indirebiliyorsun.
Öğretmenler için ayrılan harici canlı ders modülü var. Öğretmenler oradan oluşturup canlı dersi öğrencilere gönderiyorlar. Sadece Zoom değil, başka programlarla da göndermek mümkün.Artık EBA'daki canlı dersler Zoom'a yönlendiriyor. Öğretmenler kendi derslerini kendileri Zoom üzerinden oluşturuyorlar. Davet linklerini, şifresini de EBA'ya ekliyorlar.
Annem öğretmen olduğu için biliyorum. Ve bir arkadaşım da EBA'dan ders görüyor. Onda da Zoom'a yönlendiriyor.
Herkeste böyle mi oluyor bilmiyorum ama. Dediğim gibi arkadaşımda ve annemin okulunda böyle işliyor.
Evet, tam olarak öyle.Babamdan duyduğum kadarıyla böyleBilmediğim hususlar olabilir, kendisine sordum.
İşte, dediğim gibi arkadaşımın ve annemin okulunda idare değil, kendileri atıyorlar derslerini. Dersleri idarenin atadığı bir okul varsa o okullarda EBA Canlı Ders programı üzerinden devam ediyor. Ancak böyle bir şeyi şu an için duymadım. Konu sahibinin okulunda da öğretmenler kendileri atıyorlamış derslerini.İdare tarafından tanımlanan dersler ise yanlış bilmiyorsam asıl EBA Canlı Ders üzerinden devam ediyor.
Genel olarak Zoom kullanıldığından diğer seçenekleri unutmuşum.Sadece Zoom değil, başka programlarla da göndermek mümkün.
Girebiliyor musun?
@alpethz Wine ile EBA çalışır mı? Emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.