EA App Canlı desteğe bağlanılamıyor

roxtey

Hectopat
Merhaba, oyunları Steam'den oynama takıntım var Mart'ta split faction gelecek onu alıp Steam'den oynamam lazım ama şöyle sıkıntı var benim hesabımda 1 tane EA Play hesabı bağlı ama ben bu hesabı sattım erişimim yo. K şimdi gidip unlink edemiyorum. EA canlı desteğe bağlanayım diyorum o aşağıda canlı sohbet kısmı gözükmüyor bendeki 1 kere denediğimde yazı yazamadım yazı yazacağım kısmı bulamadım. Acaba 1 kere yapmadım diye full kestiler mi benimle iletişi mi? Hesabı unlink edemiyorum canlı desteğe bağlanamıyorum, destek şeyi gözükmüyor ne yapmalayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de canlı desteğe ulaşamıyorum. Hayır, adamların sisteminde komple bir gariplik olmalı çünkü başka sebeplerle de bilet açtım ama ulaşamadım. Sürekli, bu konu için danışmanlara ihtiyacınız yoktur gibisinden cevap veriyor.

Çözdüm, vpn ile ABD üzerinden hesaba giriş yaptım. Amacım hesap silmek olduğu için (yani canlı desteğe ulaşmam lazımdı) EA helpsten ilgili yerdeki contac us kısmına sorunumu yazdım. Formu doldurduktan sonra açılan sayfada advisor seçeneğini tıklayınca anca canlı desteğe ulaşabildim. Emin olamamakla birlikte benzer sorun yaşayan bir EA forum sayfasında sadece ABD, Kanada ve İngiltere'de canlı destek olduğu yazıyordu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı