Steam Desteğe ulaşılamıyor

Mejarov

Femtopat
Benim bir hesabım vardı kaybettim. Sadece kullanıcı adını hatırlıyorum. Fakat destek almaya tıkladığımda hiçbir şekilde Steam mail yolu ile ulaşmayı bulamadım. Nasıl yapabilirim? Hep bir şeyler istiyor. Ama bende bunlara erişim yok. Yardımcı olur musunuz?

Sadece kullanıcı adıyla hesabını kurtarmayı mı bekliyorsun? En azından, oyun satın alırken kullandığın kartın son 4 hanesi ve fatura lazım.

Tamam hocam ona da tamam. Derdimi desteğe iletemiyorum. Hiç ulaşamıyorum nasıl ulaşacağım kendilerine?

Buralara ben giriyorum zaten. Sorunum buradan ilerisine gidemiyorum. Örnek vereyim Rockstar Games kendilerine ulaşmam için iletişim Gmail istiyorlar. Orada onlarla mail yoluyla konuşabiliyorum. Fakat Steam'de böyle olmuyor.

Hocam linke bastığınız gibi çıkıyor karşınıza "giriş yapamıyorum"a basın.
1748680389239.png

Buralara ben giriyorum zaten. Sorunum buradan ilerisine gidemiyorum. Örnek vereyim Rockstar Games kendilerine ulaşmam için iletişim Gmail istiyorlar. Orada onlarla mail yoluyla konuşabiliyorum. Fakat Steam'de böyle olmuyor.
Nasıl olmuyor? Benim hesabım çalındığında başka bir Steam hesabı üzerinden destek talebi açmıştım ve SADECE oradan hesap kurtulmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı