Canlı yayın açmak için uygulama önerisi

• Konuyu başlatan Noyat
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.536

Noyat

Hectopat
Gençler selam,

Discord kapatılmadan önce ortak IP TV alıp yayın yapıyordum arkadaşlarıma. Şimdi canlı yayın için telif yemeyeceğim bir uygulama önerebilir misiniz? Skype demeyin berbat ekran görüntüsü. Restream benzeri bir platform ya da Player olabilir. Restream oluyor ama sadece Twitch'de Twitter'da vs paylaşım yapabiliyorsun o sıkıntı bizim için. Normal restream linkide gizli oluyor herhalde premium üyelik istiyor anlamadım.

Gençler selam,

Discord kapatılmadan önce ortak IP TV alıp yayın yapıyordum arkadaşlarıma. Şimdi canlı yayın için telif yemeyeceğim bir uygulama önerebilir misiniz? Skype demeyin berbat ekran görüntüsü. Restream benzeri bir platform ya da Player olabilir. Restream oluyor ama sadece Twitch'de Twitter'da vs paylaşım yapabiliyorsun o sıkıntı bizim için. Normal restream linkide gizli oluyor herhalde premium üyelik istiyor anlamadım.

Hocam biz zamanında Zoom'dan ders yapıyorduk internet güzel olunca da gayet izleniyordu ama maç izlerken ne olur bilemem. Deneyebilirsiniz.

Gençler selam,

Sadece arkadaşlarınaysa Discord'a DNS değiştirerek girebilirsiniz.

Hocam biz zamanında Zoom'dan ders yapıyorduk internet güzel olunca da gayet izleniyordu ama maç izlerken ne olur bilemem. Deneyebilirsiniz.
Deneyebilirim aslında
Sadece arkadaşlarınaysa Discord'a DNS değiştirerek girebilirsiniz.
Yok hocam aralarında memur olan vs var o toplara girmek istemiyorlar.. Bilgisayarlardan banka işlemleri yaptıkları için VPN bile yüklemiyorlar ne olur ne olmaz diye. Player tarzı bir şey olsaydı kolay olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı