Canlı yayın için mikrofon önerisi

nazcarieche

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Twitch ve DLive platformlarında canlı yayın yapmaktayım. Daha kaliteli içerik üretmek için mikrofon önerisi isteyeceğim sizlerden. Şu an BM800 kullanıyorum. Çok üst seviye bir yayıncı olmadığım için ve maddi durumum çok iyi olmadığı için BM800'den daha iyi F/P bir mikrofon arıyorum. USB girişli olması öncelikli tercihimdir. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba arkadaşlar, Twitch ve DLive platformlarında canlı yayın yapmaktayım. Daha kaliteli içerik üretmek için mikrofon önerisi isteyeceğim sizlerden. Şu an BM800 kullanıyorum. Çok üst seviye bir yayıncı olmadığım için ve maddi durumum çok iyi olmadığı için BM800'den daha iyi F/P bir mikrofon arıyorum. USB girişli olması öncelikli tercihimdir. Teşekkürler şimdiden.
Bütçe? HyperX QuadCast Oyuncu Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bütçe? HyperX QuadCast Oyuncu Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aklımdaki ürün bu aslında fakat dediğim gibi çok bir bütçem yok. 1000₺ civarına kadar çıkabilirim sanırım. Olabildiğince F/P olması önemli.

Geçen hafta Snopy SN-03P aldım ve gayet memnunum. Yayın için aldım bende asmr videosu bile çekilir derecede. Farklı marka istersen Fifine K669B alabilirsin

Geçen hafta Snopy SN-03p aldım ve gayet memnunum. Yayın için aldım bende ASMR videosu bile çekilir derecede. Farklı marka istersen Fifine K669B alabilirsin.

Fifine markasını bende gördüm fakat bilmediğim bir marka olduğu için bir adım geride durdum açıkçası. Ayrıca kullandığınız Snopy mikrofon ile aldığınız bir kayıt var mı bakabileceğim?

Fifine markasını bende gördüm fakat bilmediğim bir marka olduğu için bir adım geride durdum açıkçası. Ayrıca kullandığınız Snopy mikrofon ile aldığınız bir kayıt var mı bakabileceğim?

Açıkçası BM800 yayın için yeterli bir mikrofon paranız olduğu zaman direk üst seviye bir mikrofon almanızı öneririm hem al sat işleriyle uğraşmazsınız.
Ayrıca BM800ü hangi ses kartıyla kullanıyorsunuz? Phantom Power tarzı bir şey kullanıyor musunuz?
Ses kartınız kötüyse iyi bir ses kartı alarak geçici bir çözüm de kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı