Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 24 Ağustos 2013 #31 Far Cry 3'de Vaas'ı öldürdüm, moralim bozuldu. Dedim biraz neşem yerine gelsin, Recep BALTAŞ izleyeyim. Şuan izlediğim kısımda senkronizasyon sorunu yok gibi, izlemeye devam. Ama bir bütün halinde bütün yayını sunabilirse çok harika olur.
Far Cry 3'de Vaas'ı öldürdüm, moralim bozuldu. Dedim biraz neşem yerine gelsin, Recep BALTAŞ izleyeyim. Şuan izlediğim kısımda senkronizasyon sorunu yok gibi, izlemeye devam. Ama bir bütün halinde bütün yayını sunabilirse çok harika olur.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2013 #32 Aynen Vaas ölmesi hayal kırıklığı
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 24 Ağustos 2013 #33 arkham dedi: Aynen Vaas ölmesi hayal kırıklığı Genişletmek için tıkla... Spoiler vermeyin. Veriyorsanız da öncesinde uyarı verin. Ben oynamadım henüz oyunu mesela. //Kurallara eklendi.
arkham dedi: Aynen Vaas ölmesi hayal kırıklığı Genişletmek için tıkla... Spoiler vermeyin. Veriyorsanız da öncesinde uyarı verin. Ben oynamadım henüz oyunu mesela. //Kurallara eklendi.
Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 24 Ağustos 2013 #34 Burak Alkan dedi: Spoiler vermeyin. Veriyorsanız da öncesinde uyarı verin. Ben oynamadım henüz oyunu mesela. //Kurallara eklendi. Genişletmek için tıkla... Hmm kötü olmuş, düşünemedim. Özür dilerim.
Burak Alkan dedi: Spoiler vermeyin. Veriyorsanız da öncesinde uyarı verin. Ben oynamadım henüz oyunu mesela. //Kurallara eklendi. Genişletmek için tıkla... Hmm kötü olmuş, düşünemedim. Özür dilerim.
A alimmm78 Megapat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 159 27 Ağustos 2013 #35 Recep Baltaş dedi: Canlı yayına başlıyoruz: Recep’e Sor 8 – Canlı Yayın | Technopat Genişletmek için tıkla... Tekrardan ne zaman olacak?
Recep Baltaş dedi: Canlı yayına başlıyoruz: Recep’e Sor 8 – Canlı Yayın | Technopat Genişletmek için tıkla... Tekrardan ne zaman olacak?