Canlı yayın ve video kaydı için ekipman önerisi

Bütçe
500-1500
G PRO X alamıyorsan bu bütçede en mantıklısı:

G PRO X çok mu iyi peki bütçeyi zorlamama değer mi özellikle mikrofon konusunda

Kusura bakmayın bir şey daha soracağım da böyle bir öneri geldi aradaki fiyat farkına değer mi sizce Logitech G G733 Lightspeed Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı RGB Mor Fiyatı

Ben olsam o bütçede bunu tercih ederdim.

Fifine K669B incelememi okuyabilirsiniz. Sarı siteden uyguna düşürürseniz güzel olur sizin için. Onun haricinde kulaklık önerisi olarak düzgün bir kulak içi kulaklık alabilirsiniz ama yolun başında iken masraf yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Fifine K669B incelememi okuyabilirsiniz. Sarı siteden uyguna düşürürseniz güzel olur sizin için. Onun haricinde kulaklık önerisi olarak düzgün bir kulak içi kulaklık alabilirsiniz ama yolun başında iken masraf yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Bütçe belirtin.

Bütçe belirtin.

Çok teşekkürler yazınızı okudum dediğiniz mantıklı aslında, sanırım bu mikrofon yukarıda bahsedilen kulaklıkların hepsinden çok daha iyi bir ses kalitesi sunuyor değil mi? Bir de bu mikrofona önerebileceğiniz kulak içi kulaklık var mı? Toplam bütçe olarak 1000-2000 aslında ama biraz daha üstüne çıkabilirim.

Ben olsam o bütçede bunu tercih ederdim.

Pek bir bilgim yok ancak kablosuz bağlantıda sorun olabiliyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum, o bütçede dediğim kulaklık Pro X'ten daha mı kötü, biraz da görsel açıdan güzel diye ona bakmıştım aslında.

Çok teşekkürler yazınızı okudum dediğiniz mantıklı aslında, sanırım bu mikrofon yukarıda bahsedilen kulaklıkların hepsinden çok daha iyi bir ses kalitesi sunuyor değil mi? Bir de bu mikrofona önerebileceğiniz kulak içi kulaklık var mı? Toplam bütçe olarak 1000-2000 aslında ama biraz daha üstüne çıkabilirim.
Ben Samsung'un Earphone 3.5mm kulaklığını kullandım bir kaç ay. Bahsettiğim kulaklığın kalitesi kulağa hoş geliyor ama kulak içi kulaklıklar ile pek aram yok. :/ Tavsiye ederim Samsung'u. Siz yine de araştırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı