pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 RAM 8 GB Ekran kartı RTX 3060 Windows 10'u yüklerken "Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style" hatasını veriyor. Dosya Ekleri 20240811_125947.jpg 263,6 KB · Görüntüleme: 29
Windows 10'u yüklerken "Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style" hatasını veriyor.
Çözüm 2 2 247305 11 Ağustos 2024 Rufus ile USB ye windowsu yazın, fotoğraftaki işaretli kısımdan GPT seçili olsun. Ya da aşağıdaki videodan bakarak MBR olan diski GPT ye çevirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rufus ile USB ye windowsu yazın, fotoğraftaki işaretli kısımdan GPT seçili olsun. Ya da aşağıdaki videodan bakarak MBR olan diski GPT ye çevirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 11 Ağustos 2024 #2 Hocam ISO dosyasını yazarken MBR mi seçtiniz? Artı 0 Eksi
KS KS pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 Mrmorgan dedi: Hocam ISO dosyasını yazarken MBR mi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Bu rehberi kullanarak Woeusb ile yazdim iso dosyasını. MBR gibi bir seçenek vermedi. Artı 0 Eksi
Mrmorgan dedi: Hocam ISO dosyasını yazarken MBR mi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Bu rehberi kullanarak Woeusb ile yazdim iso dosyasını. MBR gibi bir seçenek vermedi.
2 247305 Hectopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 403 Çözümler 1 11 Ağustos 2024 #4 Rufus ile USB ye windowsu yazın, fotoğraftaki işaretli kısımdan GPT seçili olsun. Ya da aşağıdaki videodan bakarak MBR olan diski GPT ye çevirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Rufus ile USB ye windowsu yazın, fotoğraftaki işaretli kısımdan GPT seçili olsun. Ya da aşağıdaki videodan bakarak MBR olan diski GPT ye çevirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 247305 dedi: Rufus ile USB ye windowsu yazın, fotoğraftaki işaretli kısımdan GPT seçili olsun. Ya da aşağıdaki videodan bakarak MBR olan diski GPT ye çevirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 2281279 Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları izledim ve düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
247305 dedi: Rufus ile USB ye windowsu yazın, fotoğraftaki işaretli kısımdan GPT seçili olsun. Ya da aşağıdaki videodan bakarak MBR olan diski GPT ye çevirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 2281279 Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları izledim ve düzeldi. Teşekkürler.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 11 Ağustos 2024 #6 pisipapiks dedi: Bu rehberi kullanarak Woeusb ile yazdim iso dosyasını. MBR gibi bir seçenek vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyem Rufus. Bizim için bir babadır Artı 0 Eksi
pisipapiks dedi: Bu rehberi kullanarak Woeusb ile yazdim iso dosyasını. MBR gibi bir seçenek vermedi. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiyem Rufus. Bizim için bir babadır