Canon 1100D alınır mı?

Bay5234

Hectopat
Daha fazla  
Benim param buna yetiyor 3000TL Canon 1100D. Ben iPhone 6S kullanıyorum sizce alınır mı?
Not:bu kamerayı almamın bir sebebi diğer kameralarda hiç stok yok

Fena değil ama en giriş model DSLR'lardan birisi. 6S nasıl fotoğraf çekiyor bilmiyorum ama "pratikte" aralarında pek bir fark göremezseniz şaşırmayın.
Kaliteden ziyade profesyonel fotoğrafçılığa giriş olarak bakıyorsanız, bence alınır.
Tabii 2. el temiz kullanılmış daha üst sınıf makineler de alternatif olabilir, bence onlara da bakın.

Onun yerine Canon 5D Classic ve Canon 50mm f/1.8mm lens almanı tavsiye ederim. İkisi 3 bin lira bandına gelir ve günümüz modern fotoğraf makinelerinden bile çok daha iyi fotoğraf çeker. Çünkü Canon 5D fullframe sensöre sahip, 1100D gibi crop sensör değil. Sensörün büyük olması, fotoğrafların da daha fazla kaliteli olması demektir. Ben olsam 3000 TL bandında Canon 5D + 50mm f/1.8 lens alır, ilerleyen zamanlarda bir zoom lens alırdım.

NOT: İkinci el alabilirsiniz zira sıfırı satılmıyor.

.
Onun yerine Canon 5D Classic ve Canon 50mm f/1.8mm lens almanı tavsiye ederim. İkisi 3 bin lira bandına gelir ve günümüz modern fotoğraf makinelerinden bile çok daha iyi fotoğraf çeker. Çünkü Canon 5D fullframe sensöre sahip, 1100D gibi crop sensör değil. Sensörün büyük olması, fotoğrafların da daha fazla kaliteli olması demektir. Ben olsam 3000 TL bandında Canon 5D + 50mm f/1.8 lens alır, ilerleyen zamanlarda bir zoom lens alırdım.

NOT: İkinci el alabilirsiniz zira sıfırı satılmıyor.
Ben 2.el hiçbir zaman tercih etmedim ve makinada bir sıkıntı çıkarsa iade edemezsem. Ben araştırdım Canon 5d evet güzel ama 2.el. Bana göre Canon 1100d daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı