Canon 6D Mark 2 İthalatçı Garantisi

aLivee

Kilopat
Evet beyler başlıkta belirttiğim gibi Canon 6d mark 2 alacağım fakat İthalatçı ve Distribütör Garantili arasında kararsız kaldım. Aralarında 600-700 TL ye yakın miktarda para var. Sizce ithalatçı garantili alsam bir sorun yaşar mıyım?

İthalatçı alın derim. Sonuçta cihazlar aynı.
Düzgün olduğuna emin olduğunuz lensler ile deneme çekimleri yapın.
Mümkünse yanınıza dizüstü bilgisayar alarak çektiğiniz fotoğrafları bilgisayardan kontrol ediniz.
Eğer fotoğraflarda herhangi bir sorun yok ise gönül rahatlığı ile alın.

İkinf
İthalatçı alın derim. Sonuçta cihazlar aynı.
Düzgün olduğuna emin olduğunuz lensler ile deneme çekimleri yapın.
Mümkünse yanınıza dizüstü bilgisayar alarak çektiğiniz fotoğrafları bilgisayardan kontrol ediniz.
Eğer fotoğraflarda herhangi bir sorun yok ise gönül rahatlığı ile alın.
İkinci el almıyorum hocam belirteyim de İstanbuldan sipariş vereceğim o yüzden kapalı sıfır kutuda emin olmak istedim.

Aynı makineden bi arkadaşım yaklaşık 1 ay önce eurasia garantili aldı. Bence 15bin gibi bir ücreti riske atmayın hocam.

Aynı makineden bi arkadaşım yaklaşık 1 ay önce eurasia garantili aldı. Bence 15bin gibi bir ücreti riske atmayın hocam.
Hocam şuan makinenin fiyatı Avrupa garantili olanı 8400 kusur. Benim kredi kartımın limiti 8 bin malesef daha fazla çıkamıyorum. O yüzden İthalatçı garantili baktım 7600 tl. Aradım alacak olduğum yeri bir sıkıntı olmaz diye konuştuk. O yüzden almaya karar verdim açıkcası bir kaç yerde de araştırdım sıkıntı olmadığını yazan kişiler baya var.

Hocam şuan makinenin fiyatı Avrupa garantili olanı 8400 kusur. Benim kredi kartımın limiti 8 bin malesef daha fazla çıkamıyorum. O yüzden İthalatçı garantili baktım 7600 tl. Aradım alacak olduğum yeri bir sıkıntı olmaz diye konuştuk. O yüzden almaya karar verdim açıkcası bir kaç yerde de araştırdım sıkıntı olmadığını yazan kişiler baya var.
Öyleyse ben ithalatçı alırdım.

Canon adlı marka için, ikisi de "hava" garantiler olacaktır. :)

5D Mark 3 ve 77D için garanti deneyimlerim oldu. Rezalet bir firma, Türkiye ayağı.

Alacağınız ürünün sağlam ve açılmamış olmasına özen gösterin.

Zaten oluşan her hata için kullanı hatası diyorlar.

İki kameram için de yurtdışına e posta atmam gerekmişti.

Ek olarak, Sony almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı