Canon EOS 77D mi? 250D mi?

EmirhanAYD

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 1 senedir kullandığım Sony Xperia XA1 Ultra telefonu ile çektiğim video ve resimlerde Photoshop cc, After Effects gibi programlarda düzenleme yaparak video üretimi fotoğrafçılık gibi alanlarda biraz bilgi birikimi elde ettim. Kendimi bu konularda geliştiştirmek için gelecek ay bir fotoğraf makinesi almayı planlıyorum. Canon EOS 77D ve 250D arasında kaldım. Sizce hangisini satın almalıyım? Önerdiğiniz başka bir makine var mı? Bütçem 5000₺

Not: Hangi makine alırsam alayım yanında 18-55MM STM lens ve 50MM f/1.8 STM lens alacağım.

250D daha yeni bir işlemciye sahip DIGIC8 ile geliyor, 77D'de DIGIC 7 var, ileriye dönük olarak daha mantıklı olabilir, AF noktası 77D'de 45 adet, 250D 9 tane, bir de 250D'nin hotsue girişi değişti harici flaş konusunda uyumlu marka bulmak gerekebilir.

Bana kalırsa bütçeyi biraz arttırıp aynasızlara bakın. Sony, Fujifilm.

250D daha yeni bir işlemciye sahip DIGIC8 ile geliyor, 77D'de DIGIC 7 var, ileriye dönük olarak daha mantıklı olabilir, AF noktası 77D'de 45 adet, 250D 9 tane, bir de 250D'nin hotsue girişi değişti harici flaş konusunda uyumlu marka bulmak gerekebilir.

Bana kalırsa bütçeyi biraz arttırıp aynasızlara bakın. Sony, Fujifilm.
Yorumun için teşekkürler. Dediğin aynasız makineleri araştırıcağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı