Emir AKSOY
Megapat
Daha fazla
Herkese merhaba. Avukatlık ofisim için uzun ömürlü bir yazıcı almak istiyorum. Bütçe 15.000 -16.000 civarında. Araştırmalarım neticesinde buradaki iki model arasında kaldım. Ofisimde kullanım alanım dava dosyalarını hızlı bir biçimde çıkarmak. Çok yavaş olmasını istemiyorum. Renkli baskı da alabilen lazer bir yazıcı şuan için mantıklı gibi duruyor. Belirttiğim iki yazıcı haricinde önerilerinize de açığım. Sorum ise bu iki yazıcı arasından hangisi almam daha mantıklı? Brother markası da Japonya üretimi olduğu ve uzun vadede bana problem yaratmayacağını söylendi. Ayrıca Brother markasının tonerleri de Canon ile aynı fiyata ancak Canon'da 1250 sayfa kapasite iken Brother'da 3000 sayfaya kadar var. Toner masrafları, uzun vadede dava dosyaları için kullanım ve netice olarak da Brother markası hakkında tavsiye ve önerilerinizi, hangi ürüne yönelmem gerektiğini paylaşırsanız çok sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
CANON MF655CDW FOTOKOPİ,TARAYICI,FAKS Wi-Fi RENKLİ LASER YAZICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CANON MF655CDW FOTOKOPİ,TARAYICI,FAKS Wi-Fi RENKLİ LASER YAZICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
BROTHER DCP-L3560CDW FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi RENKLİ LAZER YAZICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
BROTHER DCP-L3560CDW FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi RENKLİ LAZER YAZICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da