Canon SX510 İşimi Görür Mü?

600 lira dediğim cihazlar için ancak küçük bir lens fiyatıdır ve profesyonel cihazları düşünmedim bile zira onlar çok uçuk fiyatlara sahiptirler. Ama yarı profesyonel croplu bir model (APS-C sensör) işinizi görecektir tabi bu modeller bütçenizi aşmaktadır. Size önerim görünüşüne önem vermeyin teknik özelliklerine bakarak alın. Dikkat etmeniz gereken özellikler CMOS sensörler herzaman CCD sensörlerden daha iyidir. Megapiksellere aldanmayın 5 megapiksel bile gayet yeterlidir sonuçta duvar boyutunda resim bastırmıyoruz. Diyafram değeri olarak ilk önce yazılan ne kadar küçükse okadar iyi gece çekimi yapabilirsiniz.Bunlara bakarak seçiminizi yapabilirsiniz.
Dediklerinizden pek bir şey anlamadım :D MP'nin önemli olmadığını biliyorum. Canon'u mağazada denemiştim ve bana göre çok kaliteli çekim yapıyordu. Ben de neden almayayım dedim. O zaman nasıl bir cihaz önerirsiniz?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı