Çantayı ruhsata işletme

AliDönmez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Motora çantayı işlettim fakat muayene istasyonundaki çalışan bu çantayı çıkaramazsın dedi. Projeyi çizdirdiğim yer geçtikten sonra istediğin çantayı takarsın demişti. Çevirmede sıkıntı yaşar mıyım farklı çanta taksam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Motora çantayı işlettim fakat muayene istasyonundaki çalışan bu çantayı çıkaramazsın dedi. Projeyi çizdirdiğim yer geçtikten sonra istediğin çantayı takarsın demişti. Çevirmede sıkıntı yaşar mıyım farklı çanta taksam?
Kurye değilseniz çantayı ruhsata işletme zorunluluğu yok. Eğer kurye iseniz çantayı işlettikten sonra çıkaramazsın diye bir şey söz konusu değil.

Kurye değilseniz çantayı ruhsata işletme zorunluluğu yok. Eğer kurye iseniz çantayı işlettikten sonra çıkaramazsın diye bir şey söz konusu değ.

Kurye değilseniz çantayı ruhsata işletme zorunluluğu yok. Eğer kurye iseniz çantayı işlettikten sonra çıkaramazsın diye bir şey söz konusu değil.

Yani çıkarıp farklı boyutta taksam sıkıntı olmaz
Polis CM ile ölçecek değil sonuçta arada Banabi yaptığım için mecburi olarak ticariye çevirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı