Cantenna Yapımı

Veronicaa

Megapat
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar. Bilenler bilir Cantenna'nın nasıl olduğunu. Ben de Cantenna yapacağım. Fakat istediğim ölçüde konserve kutusu bulmakta sıkıntı çekiyorum. Kalın alüminyum folyo kullansam sıkıntı olur mu?
Çapı 8.5cm olacak şekilde hesaplattım.
Şu siteden detaylı hesaplatıp bakabilirsiniz: Cantenna Waveguide

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizmeci Time marka küp gofretlerin kutusundan olabilir. Veya büyük boy ton balığı konservesi teneke olduğu için daha iyi olur. Bulamazsan 3-4'lü ton balığı al hepsinin altını kesip birbirine yapıştırırsın.

Çizmeci Time marka küp gofretlerin kutusundan olabilir. Veya büyük boy ton balığı konservesi teneke olduğu için daha iyi olur. Bulamazsan 3-4'lü ton balığı al hepsinin altını kesip birbirine yapıştırırsın.
>
Çizmeci time gofret nereden bulunur? Migros a101 bim?
Bir de yüksekliği 17.3cm çapı 8.5. Tam boyutlar böyle olmalı.
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Tam anlamıyla istediğim kutuyu buldum. 85mm çap 200mm uzunluğu var. Çap kısmı çok önemliydi ve tam istediğim çapta buldum. Uzunluk mevzusu aşırı önemli değil wifi kanalına göre değişiyor ama uzun olsun kısa olmasın mantığı benimkisi :)
Kutu zeytinyağı kutusu. Temizinden 30tlyi gözden çıkardım sırf tam istediğim gibi olduğu için.

cantenna için kutu Tam boyut resimler burada.

P81113-170327.jpg
P81113-170333.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı