Çözüldü Canva ile yapılan slayt nasıl PowerPoint dosyasına dönüştürülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zipik

Decipat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD
Şimdi ben Canva ile bir sunum hazırladım, fakat bunu nasıl PowerPoint'e aktaracağımı anlamış değilim sun diyorum indirmiyor ilk defa Canva kullandığım için de tam anlamadım. Şu an yaptığım şeyi bir şekilde USB'ye atmam gerek 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet eminim, bu arada bende PowerPoint yok Shift CTRL WİN ALT yaparak kullanıyordum ondan olabilir mi?

Hocam, bu adrese Microsoft hesabı ile giriş yapın. Ardından indirdiniz dosyayı oraya atıp sununuzu açabilirsiniz.

Evet eminim, bu arada bende PowerPoint yok Shift CTRL WİN ALT yaparak kullanıyordum ondan olabilir mi?
Sanmıyorum.
Canva'yı hiç kullanmadım ama, mutlaka JPG-PNG gibi resim formatında çıktı alma seçeneği vardır. Hazırladığınız görsellerin tek tek PNG çıktısını alın, Power Point'e aktarın.

Edit: Bir arkadaş online PPTX çevirisinden bahsetmiş ama tavsiye etmem. Öyle online converterler bazen dosyayı bozabiliyor. Önemli bir işse riske atmazdım şahsen.

Şimdi biraz kurcaladım şöyle bir şey çıktı karşıma
Ekran görüntüsü 2024-12-17 194304.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı