Okulda ne gördün? Geçmişte Youtube deneyimim var ve bilindik birkaç isim ile çalışmam oldu. Bu süreçte çoğu programı öğrendim. Milletin kendini bir şey sanması ile bir süre daha dayanıp bıraktım. PS'i ve PR'i böyle öğrendim ama bunun okulu var ve kız arkadaşım gidiyor. CANVA kullanıyor. Kendimden utanıyorum orası ayrı konu.
Hayatımın harbi bir kısmı PS'de millete video kapak fotoğrafı yaparak geçti, bildiğim için milletin şahsi isteklerini de yaptım ve kendimi geliştirdim.  Sırf deneyim olsun diye alakam olmayan işlerde çalıştıktan sonra sonunda bu bilgilerimi kullanabileceğim bir işe girdim. Bu işin okulunu okuyan kız arkadaşımla 2 ay önce bir yere iş başvurusunda bulunduk, alakasız üniversitemle girdim çalışma örneklerimi verdim(fiziki çalışmaların 1 kopyasını saklarım) ve aynı akşam yarın tekrar gelmem istendi kız arkadaşım hala bekliyor. Bu iş bitmeyecek ve uçsuz buçaksız bir iş. Millet bunu görüp heveslenir ama "ah" yaparsınız, hiçbir Photoshop'çu durduk yere öğrenmez ve minimum 4-5 yıllık tecrübe ile bu işe girer.