Canyons Ek Paketi Çıkan Spintires’ı Oynuyoruz

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Canyons Ek Paketi Çıkan Spintires’ı Oynuyoruz
Spintires.jpg

Yeni harita ve araçlarla güncellenen Spintires’a tekrar dönüş yaptık. Steam’in en entrikalı oyunlarından birisi olan, geliştirilmesine uzun süre ara verilen ve hatta öldüğü düşünülen Spintires küllerinden doğdu ve yeniden güncellenmeye başladı. Oyun ilk olarak 1.3.3 güncellemesi ile yeni araçlara ve grafiklere kavuşurken 1.3.6 güncellemesi de oyuna efsanevi 6×6 Rus aracı ZiL E-167’yi ekledi. Biz de […]

Devamı: Canyons Ek Paketi Çıkan Spintires’ı Oynuyoruz
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ben Steam kaynaklı sorundan dolayı oynayamıyorum. Oyunu indiriyorum sadece SpinTires klasörü iniyor içinde herhangi dosya yok. İndirme yerini değiştirmedim oyunları Common klasörüne yüklüyor yani.

Denediklerim şunlar:
  • Oyunu kaldırıp, Steam > Ayarlar > Hesap > Beta katılımı > Değiştir > Steam Beta Update > Tamam deyip oyunu tekrar indirdim.
  • SpinTires'i kaldırıp Steam indirme önbelleğini temizleyip tekrar indirdim.
  • Kütüphane > Oyunun üzerine sağ tık > Özellikler > Yerel dosyaları seç > Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula yaptım, %100 tamamlandı yine açmadı.
  • Torrentten dosyalarını alıp oyunun klasörüne attım, oyun açıldı ama siyah ekranda kalıyor.
Daha ne yapmalıyım? @Ali Güngör @Recep Baltaş

Steam - Hata 1.09.2019 15_28_12.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı