Bir kaç sorun yaşadın diye şu yayını almayın gibisinden yorum yapman pek mantıklı değil.Ben devlet okuluna giderken çap yayınlarını kullanıyordum bir problem yaşamadım.Gerçekten kaliteli soruları olan köklü bir yayın.Her yayında ufak tefek aksilikler olur.Soruyu yapamamış olabilirsiniz büyük ihtimal sinirden bu konuyu açtınız.
Birkaç sorun yaşadın diye şu yayını almayın gibisinden yorum yapman pek mantıklı değil. Ben devlet okuluna giderken çap yayınlarını kullanıyordum bir problem yaşamadım. Gerçekten kaliteli soruları olan köklü bir yayın. Her yayında ufak tefek aksilikler olur. Soruyu yapamamış olabilirsiniz büyük ihtimal sinirden bu konuyu açtınız.
Hocam bir soru değil her soru aynı. İsterseniz link atarım ya üçgen var kitapta adam yapmış. Boş paintten çizgi çekiyor anlamamışım ki bakıyorum ne anlayım ben boş sayfadan?
@yesososo Sorun yazılımsal sanırım. Farklı bir tarayıcıyla deneyin bir de mail yollayın Çap yayınlarına. Olmazsa mobilde çalışıyor bu tür programlar oradan izleyin.
@yesososo sorun yazılımsal sanırım. Farklı bir tarayıcıyla deneyin bir de mail yollayın çap yayınlarına. Olmazsa mobilde çalışıyor bu tür programlar oradan izleyin.