İstanbul Çapa fen lisesine büyük ihtimalle gidebileceğim pansiyonda kalmam gerek. Oranın pansiyonuna laptop, tablet, masaüstü bilgisayar vs. sokulabilir mi?
2 mat 1 fen bu sene geçen seneye göre daha zordu TR fulledim standart sapma konusunda avantajliyim capanin taban puan düşecek vs. girersin diyor hocalar.
2 mat 1 fen bu sene geçen seneye göre daha zordu TR fulledim standart sapma konusunda avantajliyim capanin taban puan düşecek vs. girersin diyor hocalar.
@y34894 eğer uzak bir ilde yaşıyorsan kendi ilindeki fen lisesine de gidebilirsin. En azından ulaşım imkânın falan iyi olur. Bir arkadaşım Atatürk Fen Lisesi'ne gitti. Ulaşım yüzünden Elazığ'a döndü. Çok vakit kaybı diyor.
@y34894 eğer uzak bir ilde yaşıyorsan kendi ilindeki fen lisesine de gidebilirsin. En azından ulaşım imkânın falan iyi olur. Bir arkadaşım Atatürk Fen Lisesi'ne gitti. Ulaşım yüzünden Elazığ'a döndü. Çok vakit kaybı diyor.
Valla hocam lisede İstanbul Erkek/Galatasaray'a falan gidilmiyorsa çok bir farkı yok. Öğrenci/şehir ortamı için belki gidilebilir de lise öğrencisinin yapacağı çok fazla şey yok zaten. Kendi ilin+yakındaki puanlı okul (eğitim kötü olur ama zaten en iyi liselerde iyi bir eğitim yok maalesef) kombosu en iyisi
Umarım istediğin olur ama kendini Çapa'ya gideceğim diye şartlama, mükemmel bir eğitim falan da bekleme. Devlet liselerinin hepsi aynı, Çapa'nın tek farkı öğrenci kalitesinin daha yüksek olması olur o kadar. Ama orda bile çocukları leyleklerin getirdiğini sanan tipler falan var, onu da belirteyim