Steam Capcom oyunlarında %87'ye varan indirim

Bu oyunlar yaz indirimine girebiliyor mu? Steam'de öyle bir politika yok mu büyük indirim öncesi indirim olursa katılamaz diye bilen var mı acaba?

Sizce Resident Evil 7 mi yoksa 8 mi? (fiyat olarak değil de oynanış vb. gibi şeyler için soruyorum)

Bu oyunların yanında bir de
Resident Evil resıstance geliyor onu hesabımdan kaldırsam bir şey olur mu diğer oyunlarda gider mi?
O konu hakkında bir bilgim yok hocam. 2 oyun birbirinden bağımsız gözüküyor ve lisanslar sayfasında da lisansları birbirinden ayrı fakat bu ikisi paket hâlinde sayılıp geldiği için Resistance oyununu iade etmek isterseniz 2 oyun birden gider. Ha hesaptan kaldırma konusuna gelince bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten hesaptan Steam Destek aracılığı ile kaldırdığınız oyunları yine Steam Destek ile iletişime geçip bedavadan tekrar hesabınıza katabiliyorsunuz.

Sizce Resident Evil 7 mi yoksa 8 mi? (fiyat olarak değil de oynanış vb. gibi şeyler için soruyorum)
2 oyun birbirine doğrudan bağlantılı. 7'yi oynamadan 8'i oynarsan hikâyede çok fazla anlamsız şey varmış gibi hissedersin.

Steam destek ile kaldıracaktım oyunu alsaydım eğer aldığımda ne olur ne olmaz diye kaldırmıyıcam şimdi yanlışlıkla diğer oyunları da kaldırım ben.

Steam destek ile kaldıracaktım oyunu alsaydım eğer aldığımda ne olur ne olmaz diye kaldırmıyıcam şimdi yanlışlıkla diğer oyunları da kaldırım ben.
Hesabınızda durması kötü değil. Hatta Idle Master ile Resistance oyunundan kart düşürüp satabilirsiniz. Kartları 20 kuruş vs. de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…