Alınır hocam. RE4 Remake haricinde tüm güncel Resident Evil oyunları+ DLC'leri var bu 2 pakette.RACCOON CITY EDITION Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition 455 liraya alınır mı sizce?
Alınır hocam. RE4 remake haricinde tüm güncel Resident Evil oyunları+ DLC'leri var bu 2 pakette.
O konu hakkında bir bilgim yok hocam. 2 oyun birbirinden bağımsız gözüküyor ve lisanslar sayfasında da lisansları birbirinden ayrı fakat bu ikisi paket hâlinde sayılıp geldiği için Resistance oyununu iade etmek isterseniz 2 oyun birden gider. Ha hesaptan kaldırma konusuna gelince bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten hesaptan Steam Destek aracılığı ile kaldırdığınız oyunları yine Steam Destek ile iletişime geçip bedavadan tekrar hesabınıza katabiliyorsunuz.Bu oyunların yanında bir de
Resident Evil resıstance geliyor onu hesabımdan kaldırsam bir şey olur mu diğer oyunlarda gider mi?
2 oyun birbirine doğrudan bağlantılı. 7'yi oynamadan 8'i oynarsan hikâyede çok fazla anlamsız şey varmış gibi hissedersin.Sizce Resident Evil 7 mi yoksa 8 mi? (fiyat olarak değil de oynanış vb. gibi şeyler için soruyorum)
O konu hakkında bir bilgim yok hocam. 2 oyun birbirinden bağımsız gözüküyor ve lisanslar sayfasında da lisansları birbirinden ayrı fakat bu ikisi paket hâlinde sayılıp geldiği için resistance oyununu iade etmek isterseniz 2 oyun birden gider. Ha hesaptan kaldırma konusuna gelince bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten hesaptan Steam destek aracılığı ile kaldırdığınız oyunları yine Steam destek ile iletişime geçip bedavadan tekrar hesabınıza katabiliyorsunuz.
2 oyun birbirine doğrudan bağlantılı. 7'yi oynamadan 8'i oynarsan hikâyede çok fazla anlamsız şey varmış gibi hissedersin.
Hesabınızda durması kötü değil. Hatta Idle Master ile Resistance oyunundan kart düşürüp satabilirsiniz. Kartları 20 kuruş vs. de değil.Steam destek ile kaldıracaktım oyunu alsaydım eğer aldığımda ne olur ne olmaz diye kaldırmıyıcam şimdi yanlışlıkla diğer oyunları da kaldırım ben.
Gizleyebiliyorsun oyunu kütüphanende.Steam destek ile kaldıracaktım oyunu alsaydım eğer aldığımda ne olur ne olmaz diye kaldırmıyıcam şimdi yanlışlıkla diğer oyunları da kaldırım ben.
Hesabınızda durması kötü değil. Hatta Idle Master ile resistance oyunundan kart düşürüp satabilirsiniz. Kartları 20 kuruş vs. de değil.
Gizleyebiliyorsun oyunu kütüphanende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.