CapCut 4K edit nasıl yapılır?

berkell

Femtopat
Arkadaşlar CapCut üzerinden edit yapıyorum da TikTok'ta gördüğüm editler gibi 4K yapmak istiyorum ama videoyu büyütüp yaklaştırınca bulanık ve karıncalaşma oluyor. Bunu nasıl giderebilirim?

Çöünürlükten bahsediyorsanız onun için premium hesap gerekiyor şu an ve videonun önceden 4K da çekilmesi gerek tam performans için. Eğer premium yoksa interrnette illa upscaler modeller vardır onlarda upscale edin ama mutlaka dosyayı indirdikten sonra VirusTotal'de tarama yapın ki güvenli olsun.

Çöünürlükten bahsediyorsanız onun için premium hesap gerekiyor şu an ve videonun önceden 4K da çekilmesi gerek tam performans için. Eğer premium yoksa interrnette illa upscaler modeller vardır onlarda upscale edin ama mutlaka dosyayı indirdikten sonra VirusTotal'de tarama yapın ki güvenli olsun.

Yok premium kullanıyorum zaten ama normal videoyu 9:16 yapıp büyütünce karıncalaşma ve bulanık oluyor ben ondan bahsediyorum.

4k yapabilmen için topaz gigapixel ai kullanman gerekiyor.
Bu videoya bakarak yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı