CapCut PC Pro'ya 400 TL verilir mi?

Winterss

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'daki videolarımı editlemek için kullanıyorum. Adamlar yavaş yavaş her şeyi Pro yapmaya başladı başta gelişmiş animasyonlar sonra temel animasyonlar her şey Pro versiyona özel oldu. Yalnızca fade ın kullanılabiliyor geçiş animasyonunda düşünün. Son gelen güncelleme ile birlikte ses dosyası eklemek bile Pro olmuş. DaVinci Resolve denedim ama çok zor geldi. CapCut'a alışmışken bırakmak da istemiyorum. Sizce 400 TL'ye değer mi?

1 aylık satın alın, normalde kullandığınıza göre daha sık kullanmaya çalışıp hem alışma hem de işinize yaraması durumunu değerlendirin. Eğer karşılığını alabildiğinizi düşünüyorsanız devam edersiniz. Tek seferlik deneme için alternatiflerine göre iyi fiyat.

YouTube'daki videolarımı editlemek için kullanıyorum. Adamlar yavaş yavaş her şeyi Pro yapmaya başladı başta gelişmiş animasyonlar sonra temel animasyonlar her şey Pro versiyona özel oldu. Yalnızca fade ın kullanılabiliyor geçiş animasyonunda düşünün. Son gelen güncelleme ile birlikte ses dosyası eklemek bile Pro olmuş. DaVinci Resolve denedim ama çok zor geldi. CapCut'a alışmışken bırakmak da istemiyorum. Sizce 400 TL'ye değer mi?

Bence verilmez hem daha iyi alternatifleri var ayrıca APK indirmenizde mümkün ama bu yol çok güvenli değil :)

Bence verilmez hem daha iyi alternatifleri var ayrıca APK indirmenizde mümkün ama bu yol çok güvenli değil :)
Şahsen ben vermezdim.
1 aylık satın alın, normalde kullandığınıza göre daha sık kullanmaya çalışıp hem alışma hem de işinize yaraması durumunu değerlendirin. Eğer karşılığını alabildiğinizi düşünüyorsanız devam edersiniz. Tek seferlik deneme için alternatiflerine göre iyi fiyat.
Şuan için YouTube'dan aylık 3000 civarı bir para kazanıyorum büyük ihtimalle yeni bir programa geçmem için 1-2 hafta öğrenmem gerekecek ve içerik çıkartamayacağım. O açıdan baktığımda 3000 TL'nin 400 TL'sini buna ayırmak pekde saçma gelmiyor ki bu 3000 TL ilerde artabilecek bir değer. Eğer CapCut tarzı bir arayüzü olupta ücretsiz olan bir uygulama varsa önerirseniz sevinirim.

Şu an için YouTube'dan aylık 3000 civarı bir para kazanıyorum büyük ihtimalle yeni bir programa geçmem için 1-2 hafta öğrenmem gerekecek ve içerik çıkartamayacağım. O açıdan baktığımda 3000 TL'nin 400 TL'sini buna ayırmak pek de saçma gelmiyor ki bu 3000 TL ileride artabilecek bir değer. Eğer CapCut tarzı bir arayüzü olup da ücretsiz olan bir uygulama varsa önerirseniz sevinirim.

Hocam bildiklerim bunlar CapCut'tan daha iyi olup olmadıklarından emin değilim alight Motion, Premiere Pro(sanırım bu paralı), After Effects.

Son düzenleme:
Hocam bildiklerim bunlar CapCut'tan daha iyi olup olmadıklarından emin değilim alight Motion, Premiere Pro(sanırım bu paralı), After Effects.
Hocam bunların kullanımları çok zor CapCut çok basit.

Eski sürüm indirerek çözdüm aynı durumda kalan biri olursa diye yazıyorum. AI kullanılmıyor ama benim işime yaramadığı için sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı