CapCut Pro alınır mı ve ücreti nedir?

Alma diyen arkadaşlar herhangi bir öneride bulunabilir mi? Veya neden alınmaz bir yorumunuz var mı?

Al gitsin önerdikleri uygulamalar sanki diğerlerinden daha uygun :D her formatı desteklenen yazılımlar hep iyidir Adobe'yi birçok kişi bıraktı pahalı çünkü ve MKV yi desteklemiyor o kadar para ver mkv yi desteklemesin. Canva Pro'yu da bak istersen deneme sürümü mevcut Pro'nun Bana canva ve CapCut iyi geldi.

Al gitsin önerdikleri uygulamalar sanki diğerlerinden daha uygun :D her formatı desteklenen yazılımlar hep iyidir Adobe'yi birçok kişi bıraktı pahalı çünkü canva Pro'yu da bak istersen deneme sürümü mevcut Pro'nun, bana canva ve CapCut iyi geldi.

Bende canva kullandım. Çok imkan sunmuyor ama o da iyi.

Bende canva kullandım. Çok imkan sunmuyor ama o da iyi.

Başlangıç için güzel aslında ben video kapak fotoğraflarını orada düzenliyorum video da basit düzenleme için de kolaylık yapıyor Pro da 1TB'a kadar yeri var düz versiyon 5GB dı.

İmkanın varsa kesinlikle al derim. DaVinci Resolve diyen arkadaşa da şunu söylemek istiyorum: radyo, televizyon ve sinema okuyorum. Sektörde DaVinci Resolve'u genellikle Ultra üst düzey profesyoneller kullanır. Ayrıca da vinci programı tamamen ücretsiz değil; sana sadece bazı özelliklerini ücretsiz sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı