CapCut Pro nasıl ucuza alınır?

Satıcı bana şimdiye kadar en az 5 hesap vermiştir. QR ban dediğiniz muhabbet bana hiç denk gelmedi. QR'ı sorunsuzca okutup PC'den girebiliyorum. Bu durumu satıcıya belirttiğinizde ne diyor?

İilgileniyoruz, kontrol edyoruz vb. şeyler deyip başka hesap veriyor.
V şifre değiştirme talimatlarını atıyor.
QR banned dediğim olay ise çok fazla kişi giriş yaptıgı için hesap yeni cihaza giriş yapmıyor.
Bu da otomatik olarak QR okuttuktan sonra boş boş bekletiyor demek.
Şu an bile içerik hazırlamışım ancak export edemiyorum...

İilgileniyoruz, kontrol edyoruz vb. şeyler deyip başka hesap veriyor.
V şifre değiştirme talimatlarını atıyor.
QR banned dediğim olay ise çok fazla kişi giriş yaptıgı için hesap yeni cihaza giriş yapmıyor.
Bu da otomatik olarak QR okuttuktan sonra boş boş bekletiyor demek.
Şu an bile içerik hazırlamışım ancak export edemiyorum...
QR'ı okuttuktan sonra bende de biraz bekletiyor, hemen girmiyor. Yaklaşık 1-2 dakika beklediğimde hesaba giriş yapıyor. Kötü talihsizlik olmuş hocam.

QR'ı okuttuktan sonra bende de biraz bekletiyor, hemen girmiyor. Yaklaşık 1-2 dakika beklediğimde hesaba giriş yapıyor. Kötü talihsizlik olmuş hocam.

Şu an gene okuttum 5dakikadır eklemekteyim. Satıcı mesajlara görüldü atmakta.

Böyle olunca insanın 300 TL veresi geliyor kimseyle uğraşmıyorsun falan da işte.

Allah'ım inanamıyorum giriş yaptı.

Son düzenleme:
Hangi satıcıdan satın almıştınız ve ne kadarlık aldınız aylık mı yıllık mı? Ben itemhesap adlı sitede OpssGamerShop isimli satıcıdan satın almıştım. Hesaba gireceğim zaman satıcıya siteden mesaj yazıyorum. CapCut mobil uygulamasına girip e-postayla giriş yapın kısmını seçip şifremi unuttum kısmına giriyorum. Ardından e-postayı girip satıcıya kod gönderiyorum. Satıcı da bana kodu söylüyor ve satıcının bana ilettiği şifreyi yeni şifre olarak belirliyorum. Ardından birkaç saat boyunca hesabı kullanabiliyorum.

CapCut bilgisayar uygulamasında da giriş yapma seçeneklerinden QR kod okutmayı seçerek kodu mobilde oturum açtığım hesaptan okutuyorum. Böylece Pro'yu hem mobil hem PC'de kullanabiliyorum.
Ben sadece PC'de video düzenlediğimden mobilde işim olmuyor. Sadece render alacağım zaman hesaba giriş yapıyorum, işimi görüyor. Yıllığı 40₺'ye almıştım 4 ay önce. Halen daha 8 ay kullanım hakkım var. Normal Capcut, Pro için aylık 309₺ istiyor ve bence bu aşırı yüksek bir meblağ.

Sizin aldığınız satıcı bu şekilde yapmıyorsa eğer iade etmeyi deneyin.
Merhabalar, Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu belirtmekteyim: Ortak hesap olduğu için CapCut Hesapların QR bağlantısını banlatmaktadır. Ürün açıklamamızda PC uygulamasının garanti olmadığını belirtmekteyiz. PC için Web Browserdan giriş yapabilirsiniz.

Merhaba, öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu belirtmekteyim: Ortak hesap olduğu için CapCut hesapların QR bağlantısını banlatmaktadır. Ürün açıklamamızda PC uygulamasının garanti olmadığını belirtmekteyiz. PC için web browserdan giriş yapabilirsiniz.

Keşke bana da" kontrol ediyoruz "demek yerine bu açıklamayı yapsaydınız hocam.

Merhabalar, Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu belirtmekteyim: Ortak hesap olduğu için CapCut Hesapların QR bağlantısını banlatmaktadır. Ürün açıklamamızda PC uygulamasının garanti olmadığını belirtmekteyiz. PC için Web Browserdan giriş yapabilirsiniz.
Bizzat bu

@OpssGamerSh0P 'dan​

Satın aldım. Verdiği hesapların hepsi çöp. QR giriş yapılamıyor bile.
Mesajlara cevap bile vermiyor.
Almayın aldırmayın. 30 liraya ürün satıyorlar , 1.000 kişiye satıyorlar. hesaplar hiç biri adam akıllı çalışmıyor.

Bizzat bu

@OpssGamerSh0P 'dan​

Satın aldım. Verdiği hesapların hepsi çöp. QR giriş yapılamıyor bile.
Mesajlara cevap bile vermiyor.
Almayın aldırmayın. 30 liraya ürün satıyorlar , 1.000 kişiye satıyorlar. hesaplar hiç biri adam akıllı çalışmıyor.
Merhabalar, ürün açıklamasında PC garantimiz olmadığı sadece mobile ve web tarayıcısından giriş yapılabileceği yazmaktadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı