CapCut Pro virüslü mü?

İndirdiğiniz site pek iç açıcı durmuyor bende söylemesi :D.

Kullandım bir tane de edit yaptım sorun olmadı zaten dediğim gibi premiumunu kullandığım antivirüs bir sıkıntı bulamadı ben güveniyorum ama galiba sileceğim😃

Ben indirdiğim dede aynı sorun vardı. İndirebilirsiniz. Ya da happy moddan indirebilirsiniz güvenlidir.

Happymod'dan indirdiğim zaman internet bağlantınız yok bir daha deneyin diyordu her şeye o yüzden sildim.

Kullandım bir tane de edit yaptım sorun olmadı zaten dediğim gibi premiumunu kullandığım antivirüs bir sıkıntı bulamadı ben güveniyorum ama galiba sileceğim😃
Bir de crack kullandıktan sonra bazı cihazlarda normal sürümü kullanamıyorsunuz format aatmadan. Haber vereyim de :D

Happymod'dan indirdiğim zaman internet bağlantınız yok bir daha deneyin diyordu her şeye o yüzden sildim.
Bir de tarayıp ben deneyeyim uygulamayı.

Evet bendede diyor ama sorun yok. kullanabiliyorum.

Merhaba, CapCut Pro indirdim, dosyayı açmadan VirusTotal ve Kaspersky Premium ile tarattım ve sorun çıkmadı. Daha sonrasında güvendiğim için indirmek istedim ama Redmi telefonum virüs olabilir dedi. Ekran resmi almaya çalışırken yüklenmiş. Virüs olabilir mi?

Cihazın virüs olarak algılaması gayet normaldir eğer ki APK indirdiyseniz Kaspersky ve Malwarebytes ile de tarama yapmışsınız virüs olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı