Çözüldü CapCut'ta video görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertelos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CapCut'tan video editliyorum ancak video 523 (1)'de olduğu gibi oluyor ve açtığımda ses dosyası olarak gözüküyor ne yapmam gerekli? Ayarlar da aşağıda.

Dosya Ekleri

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.PNG
    144,6 KB · Görüntüleme: 228
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...PNG
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...PNG
    30,2 KB · Görüntüleme: 200
Çözüm
Arkadaşlar CapCut'tan video editliyorum ancak video 523 (1)'de olduğu gibi oluyor ve açtığımda ses dosyası olarak gözüküyor ne yapmam gerekli? Ayarlar da aşağıda.
Sorunu çözdüm, Windows 7 Media Playerden dolayı öyle gözüküyormuş VLC Player indirdim düzeldi teşekkürler.
Export Audio seçeneğini aktif ettiğiniz için öyle oluyor hocam.

Sorunu çözdüm, Windows 7 Media Playerden dolayı öyle gözüküyormuş VLC Player indirdim düzeldi teşekkürler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı