Caper i5 7500 ve GT 1030 Hazır Sistem Alınır mı?

Merhaba Herkese. Bir bilgisayar alacağim ve bunun masaüstü olmasini istiyorum cünkü bütcem düsük. Toplama yapmayacağim. Laptop istemediğimin sebebi bir laptopta, kendi monitörü klavyesi Webcam'ı mouse Wi-Fi'si ve taşinabilir bir cihaz oldugu için masaüstünden ortalama 500 TL pahalı olmaları. bu yüzden masaüstü tercih ediyorum.

6 ay taksit yapan yerlerde bütçem max 2000'lerde
12 ay taksit yapanda 3000'lere çıkar

Neyse konuma geçeyim Casper PC almayın diyorlar. Neden peki şöyle bir PC buldum.

CASPER D3H.7500-8TF5T i5-7500 8GB 1TB 2GB GT1030 PC

• İşlemci: Intel Core i5-7500İşlemci Hızı:3.40 GHzİşlemci Markası:Intelİşlemci Sayısı:i5-7500İşlemci Modeli: Core i5-7500Önbellek Boyutu:6 MBÜrün numarası:1177135RAM
  • RAM Tipi: DDR4 RAM Bellek Boyutu:8 GBEkran
  • Ekran Tipi: PaylaşımsızDokunmatik ekran:HayırGrafik kart
  • Grafik Kart Üreticisi:Nvidia GeForce GT1030Ekran kartı:AMD Radeon 2GB DDR3Grafik Bellek Boyutu:2 GBSabit disk
  • Hard disk 1:1 TB , SATASabit disk kapasitesi:1 TBSabit disk arayüzü:SATAOptik disk sürücü
  • Blu-Ray Sürücüsü:HayırBağlanabilirlik
  • Bağlantılar:3 Adet USB 2.0,1 Adet USB 3.0Ekipman
  • İşletim Sistemi:Windows 10 HomeGenel özellikleri
  • Ürün Tipi:Masaüstü PCKutu İçeriği:Casper Kablosuz Klavye, Casper Kablosuz Mouse Üretim Yeri: Çin Üretici Garantisi: 2 Yıl Casper Türkiye Garantili
Casper neden alınmaz ve PC önerilerinizi yorumda bekliyorum. İyi günler dilerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı