Çözüldü Caps Lock açınca kilit işareti gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erkin01

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB Ram
500 GB SSD
GTX 1650 Ekran Kartı
İntel Core İ5 12450H İşlemci
(Excalibur G770)
Meslek
Öğrenci
Caps Lock'u vs açıp kapatırken ekranda bir kilit gibi işaret beliriyordu. Excalibur Control Center'i silince gitti ve tekrar yükledim ama gelmedi. Açıp kapatırken ekrandaki görselin gelmesini nasıl yapabilirim internettekileri denedim ama ses geliyor görsel gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Caps Lock'u vs açıp kapatırken ekranda bir kilit gibi işaret beliriyordu. Excalibur Control Center'i silince gitti ve tekrar yükledim ama gelmedi. Açıp kapatırken ekrandaki görselin gelmesini nasıl yapabilirim internettekileri denedim ama ses geliyor görsel gelmiyor.

Cihaz modeli nedir? Buradan seçip OSD sürücüsünü kurmanız gerekmekte.
Tamamen bilgisayar dosyalarını gezin. Osd ile ilgili her şeyi silin. Hatta driver içinde varsa osd yi açıp kaldır deyin ondan sonra osd ile ilgili her şeyi silin. Sonra osd driverını yönetici olarak kurmayı deneyin
Merhaba dostum sorunu çözdüm, Avast Cleanup programı, Osd driverı başlangıç uygulamalarına eklememi engelliyormuş ben de tekrardan açtım driverı kurdum her bilgisayarı açtığımda yönetici olacak şekilde açılmasını sağladım bu sayede sorun çözüldü teşekkürler.

Merhaba dostum sorunu çözdüm, Avast Cleanup programı, Osd driverı başlangıç uygulamalarına eklememi engelliyormuş ben de tekrardan açtım driverı kurdum her bilgisayarı açtığımda yönetici olacak şekilde açılmasını sağladım bu sayede sorun çözüldü teşekkürler.
Çözülmesine sevindim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı