Caps Lock basınca ROG STRIX 513IE düzgün çalışmıyor

Yavuz Tunahan

Hectopat
T harfi y harfi ve başlat tuşu sadece diğer tuşlara basarken kullanılabiliyor. Hiçbir şey yokken durup dururken oldu. Söylediğim tuşlar ve diğer tuşlara eş zamanlı basmadığım sürece söylediğim tuşları kullanamıyorum. Ses ile yazıyorum yazım hatalarım için kusura bakmayın.

NOT: Laptop klavyesi ve laptopumu alalı daha 3 4 ay oldu.

Son düzenleme:
T harfi y harfi ve başlat tuşu sadece diğer tuşlara basarken kullanılabiliyor. Hiçbir şey yokken durup dururken oldu. Söylediğim tuşlar ve diğer tuşlara eş zamanlı basmadığım sürece söylediğim tuşları kullanamıyorum. Ses ile yazıyorum yazım hatalarım için kusura bakmayın.

Klavye modelin ne.

Eğer klavyenin yazılımı yüklüyse silip tekrar kur.

Klavye modelin ne.

Eğer klavyenin yazılımı yüklüyse silip tekrar kur.
Yazılımı yok laptop klavyesi.

Daha düne kadar hiçbir şey yoktu. Oyun oynuyordum çıktım, bir anda T, Y, O, Tab, Windows tuşları çalışmamaya başladı. Garip bir şekilde alakasız tuşlarla eş zamanlı bastığımda çalışıyorlardı. Örneğin Z ile y tuşuna aynı anda basınca y tuşu çalışıyordu. Ben de yazılımsal olduğunu düşünüp format attım düzelmedi. Sinirlenip uyuyup uyandım şu anda da capslocka basınca yüklediğim videodaki gibi oluyor. Garantisi var fakat yerleri çok uzak şehirlerde. Başka bir tamirciye götürsem garanti dışı kalacak. Çaresiz kaldım anlayacağınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ROG STRIX 513IE.

Not: Ekran klavyesi ve başka bir klavyeyle denedim fakat durum aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı