Caps Lock ekran bildirimini nasıl kapatılır?

BYY60

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR
Intel Core i7 13620H
DDR V 16GB (8GB*2, 5200MHz)
NVMe WD PC SN560 1TB
NVIDIA GeForce RTX 4070
Selamlar. Yaklaşık 9-10 aydır dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve bu sorun bu sabah başıma geldi. Caps Lock veya Num Lock tuşuna her bastığımda ekranımda açıldığına veya kapandığına dair bildirim görüyorum. Önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Soracak olursanız dün akşam itibari ile FACEIT platformunu indirdim. Yeniden başlatmadan sonra sabaha kadar bilgisayarı kullanmadım. Bunun yeni indirdiğim uygulama ile bir bağlantısı olabilir mi ve bu bildirimi kapatmak için ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-19_102219.png
    resim_2021-02-19_102219.png
    349 KB · Görüntüleme: 320
Ekran bildirimini bilgisayarında yüklü olan program kaynaklıdır. Genellikle laptoplarda bulunur. Hangi marka kullanıyorsan o marka programları kaldırabilirsin. Örnek Monster kullanıyorsan Monsterin uygulamasını yüklediğinde bildirimler gelir. Eğer programdan çıkış yapar ve ya silersen bildirimler gelmez.

Ekran bildirimini bilgisayarında yüklü olan program kaynaklıdır. Genellikle laptoplarda bulunur. Hangi marka kullanıyorsan o marka programları kaldırabilirsin. Örnek Monster kullanıyorsan Monsterin uygulamasını yüklediğinde bildirimler gelir. Eğer programdan çıkış yapar ve ya silersen bildirimler gelmez.
Hocam imza bölümünde göründüğü gibi Casper Excalibur kullanıyorum. Bu olayla bu sabah karşılaştım, öncesinde böyle bir şey yoktu. FACEIT programından çıkış yapmayı denedim fakat bildirimler gözükmeye devam ediyor.

Dostum ben de excalibur kullanıyorum kaldır ksımına osd yaz orada osd hotkeys yazılımı tarzı bir şey olması gerekiyor onu kaldırmalısın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı