İnternette film izlerken bir anda Caps Lock tuşuma bir şey oldu ve Caps Lock'a bastığımdan beri çalışmamaya başladı. Ekran klavyesinden Caps Lock'a bastığımda, bilgisayar klavyesindeki Caps Lock tuşunun ışığı yanıyor ancak kendim elle laptop klavyesinden bastığımda hiçbir türlü çalışmıyor.
Belli ki tuş mekanizmasında bir sorun mevcut. Bizden ne yapmamızı istediğinizi anlayamadım doğrusu. Hayır, soru da sormamışsınız zaten, bize olayı anlatmışsınız. Okudum, güzel hikaye.
Tuş kirlenmiştir, bozulmuştur. Buradan pek bir yardım çıkmaz. Yapmanız gereken klavye değişimi. Ama öncesinde tuşu söküp temizlemeyi denemenizde fayda var.
İnternette film izlerken bir anda Caps Lock tuşuma bir şey oldu ve Caps Lock'a bastığımdan beri çalışmamaya başladı. Ekran klavyesinden Caps Lock'a bastığımda, bilgisayar klavyesindeki Caps Lock tuşunun ışığı yanıyor ancak kendim elle laptop klavyesinden bastığımda hiçbir türlü çalışmıyor.
Masaüstü bilgisayar ise kolay, yeni klavye alırsınız laptop ise biraz zor ama imkansız değil aynı laptop için yeni bir klavye ya da klavyenizi temizleyebilirsiniz. Tavsiyem: Laptoplarda bilmiyorsanız klavyeyi çıkarmamanız.