Captain Tsubasa izleme sırası nedir?

ZedX99

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Captan Tsubasa izlemeye başladım 2018 versiyonundan başladım izlemeye ama 2018 versiyonunda bazı karakterler yokmuş. Road to 2002 ile arasında fark var mı başka hikaye mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamünaleyküm. Captan Tsubasa izlemeye başladım 2018 versiyonundan başladım izlemeye ama 2018 versiyonunda bazı karakterler yokmuş. Road to 2002 ile arasında fark var mı başka hikaye mi?
Selamın aleyküm.

İlkokul - 1983 veya 2018

Ortaokul - 1983 veya 2018

Junior Youth Turnuvası - 2001 animesi, CT Shin serisi veya Captain tsubasa Junior Youth Sezonu (en son yazdığım en yeni sezonu)

Captain Tsubasa: Saikyou no Teki! Holland Youth (Burası olabilir)

WY (Özbekistan maçına kadar) - Kaptan Tsubasa J (32. bölümden sonrası oluyor 33. bölümden öncesi yeni bir şey anlatmıyor)

Özbekistan maçı ve sonrası için manga okumak gerekiyor.

Captain Tsubasa Road To 2002 - 36. bölümden sonrası.

Bu kısımdan sonrası için manga okumak lazım.

(Manga ile alakası olmayan filmler de var istiyorsanız onları da izleyebilirsiniz. Holland Youth kısmının tam yerini bilmiyorum tahmini olarak burada olmalı.)

Selamünaleyküm.

İlkokul - 1983 veya 2018.

Ortaokul - 1983 veya 2018.

Junior Youth turnuvası - 2001 animesi, CT shin serisi veya captain Tsubasa junior Youth sezonu (en son yazdığım en yeni sezonu)

Captain Tsubasa: Saikyou no teki! Holland Youth (burası olabilir)

Wy (Özbekistan maçına kadar) - kaptan Tsubasa j (32. bölümden sonrası oluyor 33. bölümden öncesi yeni bir şey anlatmıyor)

Özbekistan maçı ve sonrası için manga okumak gerekiyor.

Captain Tsubasa road to 2002 - 36. bölümden sonrası.

Bu kısımdan sonrası için manga okumak lazım.

(Manga ile alakası olmayan filmler de var istiyorsanız onları da izleyebilirsiniz. Holland Youth kısmının tam yerini bilmiyorum tahmini olarak burada olmalı.)

Saydığın şeyleri pek anlayamadım lütfen bir daha tekrar eder misin 83 ten sonra shin serisi izleyeceğiz değil mi oradan sonra nasıl devam edelim?

Saydığın şeyleri pek anlayamadım lütfen bir daha tekrar eder misin 83 ten sonra shin serisi izleyeceğiz değil mi oradan sonra nasıl devam edelim?

Selamünaleyküm 83 ten sonrasını bu 3. animede anlatıyor istediğinizi seçip izleyebilirsiniz.

Ekstra olarak Reddit'te aldığım bir sıralama böyle yazmış buna uyarsanız daha iyi olabilir.

"Captain tsubasa 1983 > shin > j > 2001 > 2018 S1-2

1983 (ilk film hem 1983 de var hem de film olarak var) movies europa daikessen > ayaushi! Zen nippon > asu ni mukatte > sekai daikessen

J (bu film hem J sezonunda var hem de kendine özel filmi) movie saikyou no teki"

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı