CAPTCHA virüs bulaştırır mı?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Arkadaşlar, az önce Roblox'a giriş yapacaktım, CAPTCHA doğrulaması vardı insan mısın değil misin diye, sonra test bana çok zor geldi, ben de sesle doğrula dedim, dosya indirildi birdenbire, sonra onu sildim ancak daha sonra anladım ki o sesi indirip, dinleyip seste söylenen sayıları yazcakmışız.
Sonra korkup Malwarebytes, ESET, Superantispyware, AdwCleaner ve Norton ile tarama yaptırttım hiçbir şey çıkmadı.
Ama yine korkuyorum, arkadaşlar. Ne yapacağımı bilmiyorum. 12 yaşındayım.

Arkadaşlar, az önce Roblox'a giriş yapacaktım, CAPTCHA doğrulaması vardı insan mısın değil misin diye, sonra test bana çok zor geldi, ben de sesle doğrula dedim, dosya indirildi birdenbire, sonra onu sildim ancak daha sonra anladım ki o sesi indirip, dinleyip seste söylenen sayıları yazcakmışız.
Sonra korkup Malwarebytes, ESET, Superantispyware, AdwCleaner ve Norton ile tarama yaptırttım hiçbir şey çıkmadı.
Roblox da olan Captcha dan birşey olmaz. Sesle yapmana gerek yok düzgün ve sakin yaparsan geçersin oldukça kolay.

CAPTCHA dünya genelinde kullanılan bir doğrulama sistemidir. Ayrıca Roblox gibi büyük bir oyun siteside böyle bir virüs şeyi yapmaz.

Birazcık araştırma yapsanız anlardınız. Her önünüze geleni virüs zannedip konu açmayın lütfen. Yahu Allah aşkına neden captcha virüs olsun? Azıcık çalıştırın saksıyı. Üstelik Roblox gibi bir siteden bir şey olmaz + olarak 3 tane virüs programı ile tarama yapmışsınız. Basit şeylerden korkmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı