Captiva marka dizüstü bilgisayarın BIOS güncellemesi

SPQRmars

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, dün Almanya'dan captiva markasına ait:https://www.mediamarkt.de/de/product/_captiva-advanced-gaming-i68-206-gaming-notebook-92354586.html?utm_campaign=webshare&utm_medium=ema-other email&utm_source=new owned&utm_term=webshare linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ve BIOS güncellemesi yapmak istiyorum fakat anakart olarak notebook v1x0pnpx böyle bir anakart mevcut araştırdığımda hiçbir şey bulamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

BIOS güncellemesine ihtiyaç duyacak bir durum mu oluştu? Böyle HASEE ve Clevo gibi markalar üretici hatası olmadığı sürece BIOS güncellemesinde destek sunmazlar. Genelde kritik bir sorun olsa bile müşteriye bırakmazlar servislerinde yaparlar.

BIOS güncellemesine ihtiyaç duyacak bir durum mu oluştu? Böyle HASEE ve Clevo gibi markalar üretici hatası olmadığı sürece BIOS güncellemesinde destek sunmazlar. Genelde kritik bir sorun olsa bile müşteriye bırakmazlar servislerinde yaparlar.
bios güncellemesi gerektirecek bir durum oluşmadı fakat adettendir diye yapmak istedim anakartı araştırdım ve çok az kaynak çıkınca endişelendim açıkcası

BIOS güncellemesi gerektirecek bir durum oluşmadı fakat adettendir diye yapmak istedim anakartı araştırdım ve çok az kaynak çıkınca endişelendim açıkçası

Bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum. 12. nesil Intel işlemcilerle gelmiş bir kasa. RAM Support listeside düzgün gelir bu sebeple. Sizi endişelendirecek bir sorun ortaya çıkacağını düşünmüyorum. Türkiye'deki Tulpar T7 v20.5 modeliyle benzer seri gibi görünüyor. Aynı anakart kullanıldıysa muhtemelen sorunlarda aynı olacaktır.

Bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum. 12. nesil Intel işlemcilerle gelmiş bir kasa. RAM Support listeside düzgün gelir bu sebeple. Sizi endişelendirecek bir sorun ortaya çıkacağını düşünmüyorum. Türkiye'deki Tulpar T7 v20.5 modeliyle benzer seri gibi görünüyor. Aynı anakart kullanıldıysa muhtemelen sorunlarda aynı olacaktır.
teşekkür ederim cevabın için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı