Capture Card Hakkında Bilgi

soulfly1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Hem PS4 hem de Xbox sahibiyim. Fakat her iki konsol da çağa ayak uydurmama konusunda direttiği için (Aslında Sony yanaşsa Xbox çoktan yanaşır) Discord desteği olmadığından bir yandan Discord'da arkadaşlarımla konuşup bir yandan konsoldan ses alarak oyun oynamak problem oluyor. Ya headsetin içerisine kulakiçi kulaklık takıyorum ya da uzaktan bağlanma yoluyla bilgisayardan ses alıyorum ama kulakiçi kulaklıkta bir süre sonra kulakta acıma, uzaktan bağlanmada da seste ara ara kesilmeler ve ufak da olsa gecikmelerden ötürü yeterli gelmiyor bana.

Capture card ile konsoldaki sesi PC'ye aktarabilirim. Kartın bana sadece konsoldaki sesi bilgisayara kesintisiz vermesi yeterli görüntüyle işim yok onu konsolun ana ekrana bakarak oynarım. Daha da önemlisi Elgato'nun capture cardları çok pahalı, Avermedia, Dark gibi markaların ise daha uygun fiyatlı modelleri var. Bu markalar iş görür mü? Dediğim gibi bana sadece konsoldaki sesi bilgisayarda kullandığım headsete vermesi yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnızca ses almak için çok maliyetli bir iş gibi duruyor. Kullandığın kulaklık bluetooth özellikli ise ve 2 cihaza bağlanmayı destekliyorsa eğer Discord'u telefona indirerek sorunu çözebilirsin. Bu şekilde çözülmese bile daha rahat bir kulak içi kulaklık ile yine telefondan Discord'u kullanabilirsin.

Denedim aynı anda ses alamıyorsun kayıt yaparken veya başka bir işlemde. Bir çok yöntemi denedim ses gelmiyor.

Not: Zaten ses gelse bile geçikme oluyor 2 saniye falan. Ses gelse bile çok saçma olur geçikmesi.

Denedim aynı anda ses alamıyorsun kayıt yaparken veya başka bir işlemde. Bir çok yöntemi denedim ses gelmiyor.

Not: Zaten ses gelse bile geçikme oluyor 2 saniye falan. Ses gelse bile çok saçma olur geçikmesi.

Eh 2 saniye de az sayılmaz. Şimdilik uzaktan bağlanma yöntemiyle oynayacağım artık ileride bakarız. Teşekkürler hocam uğraştırmış oldum sizi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı