Car Parking Multiplayer 2 çıktı!

Arada sırada oynarım, güzel oyun. Acaba yenisi nasıl?

İlk oyununa göre araç fizikleri ve özelliklede araç motor sesleri çok değişmiş ve gayet mükemmel olmuş denemenizi tavsiye ederim.

2019'dan beri oynarım ve discord sunucularında adminlik, tiktoka içerik vs. yapmış ve tüm bunların hepsini bırakmış biri olarak söylemeliyim: Oyunu iyice batırdılar. Neredeyse Her şey coinli. Üstelik görevlerde az coin veriyor ve ana görevler hiç para vermiyor. Çok fazla hata, bug ve glitch var. Optimizasyon zaten sıkıntı. Aynı oyunun daha berbat versiyonunu Fortnite grafikleri ile sunmuşlar.

Oyunun 1 daha iyi bence 2 denedim deneyimledim ama pek güzel değil gibi optimizasyonu çok kötü belki ileride düzeltirler. Ayrıca parça filan takarken araca bir süre bekletiyor gerçekçilik katmış ama beklemek saçmalık.

1. oyunu ilk çıktığı zamanlar deneyimleme şansım olmuştu highway haritasında takılıyordum başka harita var mıydı onu şu an hatırlamıyorum. Ama şunu çok iyi biliyorum; her iki oyununda optimizasyonu rezil. Her yıl arada sırada ilk oyunu indirir denerim ve yok abi her gelen sürüm bir öncekini aratıyor. Sürekli optimizasyon sorunları, oyun açıkları, sunucularda cinsel içerikli saçma sapan şeyler.

2. oyunu biraz oynadım ve bu da maalesef ki ilk oyun gibi optimizasyon özürlüsü.
Ayrıca her şey için coin istiyorlar belki ileride biraz fiyatlarda indirime gidilebilir ya da görevlerdeki ödül bir tık arttırılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı