Cararo Force 291 Alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar taksitli bisiklet alacağım ve en iyi model Cararo Force 291 almayı planlıyorum yarın. Markayı çok duymadım ama hoşuma gitti. Ayrıca 127 kiloyum sıkıntı çıkartmaz dediler ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Carraro uzun süredir piyasada olan bir firma, Türkiye distribütörü ise Accell Bisiklet; Manisa merkezli.
Karbon bir kadro veya üst düzey bir jant setine sahip olsa; üretici firma üst limit verirdi mutlaka ağırlık noktasında; ancak bu tip modeller için bir üst limit vereni görmedim henüz.

127 kilo az bir ağırlık değil ancak problem yaşatacağını sanmıyorum. Maşayı da kilitli pozisyonda tutun rampa çıkarken, oldukça zorlayacaktır çünkü sizi. Aynı şekilde inişlerde de belirli bir hızı aşmayın, her ne kadar hidrolik disk fren olsa da durma noktasında biraz zorlanabilirsiniz. Takip mesafesinizi de iyi ayarlayın. Kadro boyunu ise mutlaka boyunuza göre tercih edin.

Son olarak bir doktor kontrolü ile spora başlarsanız, önerileri doğrultusunda hareket ederseniz çok daha doğru bir iş yapmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı