Carbide 200r kasaya Hyper 412S soğutucu sığar mı?

ZeuzibeN

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi Corsair Carbide 200r kasam var ve Cooler Master Hyper 412s işlemci soğutucusunu almak istiyorum. Sizce sığar mı?

İşlemci: AMD FX-6300
Anakart: MSI 970A-G43

Daha önce arkadaşımın işlemci soğutucunu(Contac16) ucuz diye aldım fakat hem fan sesli hem de herhalde bakır boru sayısının azlığından fazla da iyi soğutmuyordu.

Eğer daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir işlemci soğutucusu varsa önerebilirsiniz. (En fazla vatandan 30% indirimle 150 tl bütçe)

Hyper 212 evo alabilirsin arada 1tl fark var :D Carbide 200r ye sığacağını düşünüyorum. 16 cm lik bir soğutucu boşluğu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
412s 212 evodan daha iyi dedikleri için 412s tercih etmiştim :) ama eğer 212 evo daha iyi diyorsanız onu alırım 1 tl'nin lafını yapacak değilim. :D

Bu soğutucuyu aldığımda termal macun almalı mıyım? Yoksa içinde bulunan yeterli olur mu? Doğrusu termal macunun iyi olması soğutmada ne kadar etkili oluyor merak ediyorum. :)

Bu arada herkese cevaplar için teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı