Cardfinans Nakit Kart Taksitli Alışveriş

Gamer008

Hectopat
Katılım
16 Ekim 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben de Cardfinans Nakit var. Bu kart ile taksit yapabiliyorum ama merak ettiğim bir şey var. Şimdi kartımda 50 tl var. Ben yarın 450 tl'lik bir ekran kartı alıcam. 9 taksit yaptırıcam. Yani aylık 50 tl oluyor. Sorum şu; banka kartımda 450 tl olmamasına rağmen bunu yapabilir miyim?
 
O zaman olmaz şöyle söyleyeyim harcama kartı olması lazım bonus gibi happy vs. Bence vatan bilgisayarın ana sayfasına gir oradan herhangi bir ürünü alma kısmına gel orada kredi kartı seçeneklerinde senin kartın var mı bir bak bakalım. Limitin olması lazım harcama yapabilmen için.
 
Baktım var. 5-9 taksit yapılıyor. Cardfinansın sitesinden de baktım. Şöyle diyor; takstli alışveriş yapabilirsiniz. İlk taksit tutarı harcama anında karttan ödenir diyor.
 
Şimdi şöyle söyleyeyim bence gitmeden kesinleştir ya bankanın müşteri hizmetlerini ara sor veya vatanın müşteri hizmetlerini arayıp sor verilen cevaba göre hareket et.

Benim maaş kartım ayrı harcama kartım ayrı ondan yola çıkarak yardımcı olmak istedim.
 
Bankamatik nakit kartınıza artı hesap veya diğer adıyla KMH hesabı açtırın. Banka size bir limit belirliyor. Buna göre alışveriş yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı