4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 26 Eylül 2021 #21 Speshy dedi: Adı üstünde popüler site log tutuyor siber güvenliğin radarına düşersen zaten 2 ay ömrün oluyor. Genişletmek için tıkla... Log tutulup tutulmadığını kanıtlayamazsın, güven gerekir.
Speshy dedi: Adı üstünde popüler site log tutuyor siber güvenliğin radarına düşersen zaten 2 ay ömrün oluyor. Genişletmek için tıkla... Log tutulup tutulmadığını kanıtlayamazsın, güven gerekir.
Speshy Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2021 #22 433815 dedi: Log tutulup tutulmadığını kanıtlayamazsın, güven gerekir. Genişletmek için tıkla... Dostum şu an konuyu devam ettirmek istemiyorum forumda olduğum için.
433815 dedi: Log tutulup tutulmadığını kanıtlayamazsın, güven gerekir. Genişletmek için tıkla... Dostum şu an konuyu devam ettirmek istemiyorum forumda olduğum için.
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 26 Eylül 2021 #23 Speshy dedi: İşi bilen insanlar satmadan direk onunla kripto alıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Calinti kartla kripto para alamazsin hocam.
Speshy dedi: İşi bilen insanlar satmadan direk onunla kripto alıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Calinti kartla kripto para alamazsin hocam.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 26 Eylül 2021 #24 Speshy dedi: Dostum şu an konuyu devam ettirmek istemiyorum forumda olduğum için. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, konu sahibi zaten sorunun cevabını aldığını düşünüyorum. İyi forumlar.
Speshy dedi: Dostum şu an konuyu devam ettirmek istemiyorum forumda olduğum için. Genişletmek için tıkla... Sorun yok, konu sahibi zaten sorunun cevabını aldığını düşünüyorum. İyi forumlar.
Speshy Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2021 #25 429723 dedi: Calinti kartla kripto para alamazsin hocam. Genişletmek için tıkla... Cb çok yer var.
calvin de emperor Femtopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #26 Hielaph dedi: Yahu madem minimum 1000 dolar bakiyesi var neden kendileri alıp ucuza satmıyor? O kredi kartını kullanıp Steam kodu vs. almak, kart bilgilerini satmaktan daha mı az suç? Mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... 3D Security olan yerlerden alışveriş yapacaksa o 1000$ bir işine yaramaz. Parayı temize çekmek için daha ucuza satıyor yüksek ihtimal.
Hielaph dedi: Yahu madem minimum 1000 dolar bakiyesi var neden kendileri alıp ucuza satmıyor? O kredi kartını kullanıp Steam kodu vs. almak, kart bilgilerini satmaktan daha mı az suç? Mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... 3D Security olan yerlerden alışveriş yapacaksa o 1000$ bir işine yaramaz. Parayı temize çekmek için daha ucuza satıyor yüksek ihtimal.