CARNAGE-3060 sistem alınır mı?

salih0809

Femtopat
Daha fazla  
CARNAGE-3060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR her türlü oyunu oynamak istiyorum aslında tamamen ultrada oynamak gibi bir amacımda yok sistemi sipariş ettim ancak iade etmeye değer mi bilemedim bu sistemin RTX 3060 12 GB'lık hali var 14K ya çok kafama takıldı keşke onu alsaydım diyorum sizce iade edip almaya değer mi çünkü beni en azından orta yüksek ayarlarda 4 5 sene götürmesini istiyorum.

Son düzenleme:
R5 5500 ve 12100F var emin misin?
Birbirine rakip işlemciler hatta 12100F oyun için Daha iyi.
sadece oyun değil oyun yapmaklada uğraşıyorum ama oyunllarıda oynayabillme kistiyorum bi yandan tabi

Kasayı TT yaparsan 13K oluyor, çok daha iyi bir sistem.
siparişi çoktan verdim iptal edip almaya değer mi sizce 1080p de oynamak için

Ben aldım dostum, 12 Mayıs gecesinde sipariş verdim bu perşembe kargoya verildi bakalım pazartesi elime ulaşır.

Geldiğinde performansı hakkında bilgi verir misin ona göre kargoya verilmeden iptal edebilirsem edeceğim ya da yetiyorsa hiç uğraşmayacağım.

Son düzenleme:
Sadece oyun değil oyun yapmaklada uğraşıyorum ama oyunlları da oynayabillme kistiyorum bir yandan tabii.

Siparişi çoktan verdim iptal edip almaya değer mi sizce 1080p de oynamak için.

Geldiğinde performansı hakkında bilgi verir misin ona göre kargoya verilmeden iptal edebilirsem edeceğim ya da yetiyorsa hiç uğraşmayacağım.

Tabii ki değer aldığın sistemde 8 GB 3060 var ve 3050'den farkı yok neredeyse.

sadece oyun değil oyun yapmaklada uğraşıyorum ama oyunllarıda oynayabillme kistiyorum bi yandan tabi

siparişi çoktan verdim iptal edip almaya değer mi sizce 1080p de oynamak için

Bugün dağıtıma çıktı , maks birkaç saate elimde olur ancak İrternetim gitti maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı