Windows 10 kullanılır mı hâla?

Güç tasarrufu modunu açınca (Windows 11 de) daha dengeli çalışıyor diye biliyorum yine.(Benim bilgisayarımda denedim)

Bios ayarlarınıda kontrol etmenizi öneririm etkisi olabilir.

Ekran kartı güncellemelerini de Windows 10 olarak çıkarmaya devam edecekler mi yoksa tek Windows 11 güncellemesi mi yayınlayacaklar? Bilgisi olan var mı?

Ekran kartı güncellemelerini de Windows 10 olarak çıkarmaya devam edecekler mi yoksa tek Windows 11 güncellemesi mi yayınlayacaklar? Bilgisi olan var mı?
Onlar sorun olmaz bence çünkü uyumluluk programları vb. var üstelik ücret verenler ltsc dışında 2-3 yıl daha güncelleme alacak bunun için donanımlarda aynı şekilde hiçbir şey değişmemiş gibi destek verecek bu birkaç yıl daha.

Iyi gunler. Sistemimde Windows 10 Home kurulu. Forumda bir yazilim sayesinde esu yamalarini kurarak destek uzatabiliyor diyorlardi bedava sekilde. Onu harfiyen uyguladim surumu LTSC ile degistirerek o yazilim uzerinden. Ayarlardan buna dair birkaç Update yukledim. Tekrar surum yukseltmeye gerek var midir acaba 11'e falan yoksa kalmali miyim destek tak diye kesilecek diye endiseleniyorum konu hakkinda bilgisi olan yazabilir mi?

Kendi sistemimde uzatlılmış güvenlik güncelleştirmelerini aktif ettim, Riot Games desteği kesene kadar Windows 10'dan devam edeceğim gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı