Çarpan kilidi kapalı işlemciye ayar yapılabilir mi?

Hocam bilgim olmadığı için sordum arkadaş önermedi bende geri çevirdim bu ayarları bilmeden yaptım zaten bir derdim falan yok neden saldırganca bir tavır edindiniz bilmiyorum ama yorumunuz için teşekkür ederim.

Kardeşim bilgim yok diyorsun ve burada konu açıyorsun. Daha sonra 2 sefer aynı cevabı almana rağmen yine gidip kendi kafana göre kendi bildiğini okuyorsun. Sonra ben böyle yazınca da saldırgan davranmış oluyorum öyle mi? İşlemcin bozulmasın diye uğraşıyoruz ama sen onu bile saldırganlık olarak algılıyorsun! Neyse işlemcin bozulmasın da sen beni saldırgan olarak tanımla sorun değil...

Kardeşim bilgim yok diyorsun ve burada konu açıyorsun. Daha sonra 2 sefer aynı cevabı almana rağmen yine gidip kendi kafana göre kendi bildiğini okuyorsun. Sonra ben böyle yazınca da saldırgan davranmış oluyorum öyle mi? İşlemcin bozulmasın diye uğraşıyoruz ama sen onu bile saldırganlık olarak algılıyorsun! Neyse işlemcin bozulmasın da sen beni saldırgan olarak tanımla sorun değil...

Hocam arkadaş başta önermedi bende ayarları böyle dedim sorun görmedim dedim. Sen normal kullan dedi bende dediği gibi yaptım. Yani böyle gereksiz bir yoruma neden ihtiyaç duydun anlamıyorum. Yani her hoşuna gitmeyen konuya cevap yazmak gibi bir huyun falan mı var acaba? Arkadaşın dediği gibi kullanıyorum emin olamadığım için sordum. Zaten internette biraz çelişkiye düştüm voltaj ve güç değerlerini arttırabileceğim konusunda birkaç video vs. görmüştüm. Süper bilgili birisi olmadığım ve de emin olmadığım için bende sordum. Arkadaş önermedi, bende bu değerlerde ne performans artışı neden sorun görmedim dedim. Arkadaş normal kullanmamı önerdi. Bundan daha ne çıkarım yapılabilir? İlla içi dolu dolu bir konu falan mı açmalıyım seni tatmin etmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı