The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 31 Aralık 2020 #11 Jobs dedi: Bu çarpanın bir sınırı var mı voltaj sınırı ile alakalı kısmı sormuyorum işlemcinin kendi çarpanını soruyorum? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam yok ama yazılımsal sınırlar da olabilir, tam bilmiyorum. Muhtemelen işlemciye ve firmaya bağlı bir değişken.
Jobs dedi: Bu çarpanın bir sınırı var mı voltaj sınırı ile alakalı kısmı sormuyorum işlemcinin kendi çarpanını soruyorum? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam yok ama yazılımsal sınırlar da olabilir, tam bilmiyorum. Muhtemelen işlemciye ve firmaya bağlı bir değişken.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #12 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Yanlış bilmiyorsam yok ama yazılımsal sınırlar da olabilir, tam bilmiyorum. Muhtemelen işlemciye ve firmaya bağlı bir değişken. Genişletmek için tıkla... Hurdacıdan ya da çıkma eski bilgisayar bulursam O.C destekleyen mutlaka deneyeceğim
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Yanlış bilmiyorsam yok ama yazılımsal sınırlar da olabilir, tam bilmiyorum. Muhtemelen işlemciye ve firmaya bağlı bir değişken. Genişletmek için tıkla... Hurdacıdan ya da çıkma eski bilgisayar bulursam O.C destekleyen mutlaka deneyeceğim