CarrefourSA'da reyon görevlisi olmak

murat solmaz

Kilopat
Daha fazla  
CarrefourSA'da sebze ve meyve reyonunda çalışmaya başlayacağım. Sadece iki reyondan sorumlusun çürümüş ürünleri ayıklama reyonu düzenleme düzgün tutma ve eksikleri tamamlama görevim olacak.
Asgari ücret + yol parası + 1200 TL CarrefourSA para yatcak. Yemek de bir öğün orada yeceğiz çalışanlara sordum yemekleri güzelmiş.

Sizce nasıl? 9 saat günlük 1.5 saat mola 7.5 saat çalışacağım.
Söyle düşünüyorum diğer marketlerde çalışsam ne yaptığım belli olmayacak hem kasa hem reyon hem temizlik her şey sende olacak. Sizce nasıldır?

3 harflilere kıyasla iyi durumda olursun ama gene de 1.5 saat mola konusunda pek de ümitli olmamalısın bence o konuyu da sorduysan ayrı tabii yol parası da ödeniyorsa daha ne olsun.

CarrefourSA'da sebze ve meyve reyonunda çalışmaya başlayacağım. Sadece iki reyondan sorumlusun çürümüş ürünleri ayıklama reyonu düzenleme düzgün tutma ve eksikleri tamamlama görevim olacak.
Asgari ücret + yol parası + 1200 TL CarrefourSA para yatcak. Yemek de bir öğün orada yeceğiz çalışanlara sordum yemekleri güzelmiş.

Söyle düşünüyorum diğer marketlerde çalışsam ne yaptığım belli olmayacak hem kasa hem reyon hem temizlik her şey sende olacak. Sizce nasıldır?

Şu anda aktif olarak bir işte çalışmıyorsan git çalış boş durmaktan iyidir.

11 milyon işsiz var. İş bulduysan ne mutlu sana. Kaçırma.
Oo ne ara o kadar sayı çıktı yuh.

Hocam asgari ücret bana az geldi ama siz yinede şansınızı deneyin.

3 harflilere kıyasla iyi durumda olursun ama gene de 1.5 saat mola konusunda pek de ümitli olmamalısın bence o konuyu da sorduysan ayrı tabii yol parası da ödeniyorsa daha ne olsun.
Sordum öyle denildi çalışanlarda reyonda memnundular bakalım

Şu anda aktif olarak bir işte çalışmıyorsan git çalış boş durmaktan iyidir.
Yok aktif olarak bir işim yoktu yeni mezundum başvurdum çoğu yere burdan geri dönüş aldım daha iyisini bulana kadar çalışalım

Oo ne ara o kadar sayı çıktı yuh.

Hocam asgari ücret bana az geldi ama siz yinede şansınızı deneyin.
Yani biraz az ama bulabildiğim bu oldu daha iyisi bulursam ona geçerim artık daha iyisini bula bula devam etmeliyim

Ben de reyoncuyum. Aşırı zor; ürün indirip kaldırmakta zorlanıyorum, bir de palet taşıttırıyolar zorla. Yapamadıgımı gördükleri halde yaptırıyolar. Bir ay calısıp cıkacagım; market sektörüne bulaşma, illa calısacagım diyorsan part time calıs. Ben part market isi bulacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende reyoncuyum. Aşırı zor; ürün indirip kaldırmakta zorlanıyorum, bir de palet taşıttırıyolar zorla. Yapamadıgımı gördükleri halde yaptırıyolar. Bir ay calısıp cıkacagım; market sektörüne bulaşma, illa calısacagım diyorsan part time calıs. Ben part market isi bulacagım.

Evet 4 gün oldu. Kasa kasa sürekli mal diziyoruz çuval çuval bir süre daha bakacağım. Olmazsa çıkacağım asgari ücretle yapılacak gibi değil.

Bende reyoncuyum aşırı zor ürün indirip kaldırmakta zorlanıyorum, bir de palet taşıttırıyolar zorla yapamadıgımı gördükleri halde yaptırıyolar bira calısıp cıkacagım market sektörüne bulaşma illa calısacagım diyorsan part time calıs ben part market isi bulacagım.

Siz hangi yerde çalışıyorsunuz? İzin var mı gün içi kaç saat?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ev geçindirme gibi bir derdiniz yoksa çalışılır hocam.

Evet 4 gün oldu. Kasa kasa sürekli mal diziyoruz çuval çuval bir süre daha bakacağım. Olmazsa çıkacağım asgari ücretle yapılacak gibi değil.

Siz hangi yerde çalışıyorsunuz? İzin var mı gün içi kaç saat?
9-6 1-9 ve haftada bir gün full cekiyorum 1.5 saat mola; sana tavsiyem, biraz çalış başka bir iş bulduğun an çık, ben de biraz dişimi sıkıp part time iş bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı