Çarşaflı kızların bana asansöre "siz binmeseniz" demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bulundukları ülkenin kurallarına ayak uydurmaları gerek, artı olarak bir erkekle aynı asansöre binmenin hükmünün haram olduğu nerede yazıyor nereden öğrenmişler? Kamuya açık alanlarda dini kullanarak insanları haklarından mahrum bırakamazlar.

Yaşadıkları saçmalığı din sanıyorlar işte.

Bazı meshepler var duymuşsundur biz hanefi meshebindeyiz mesela onlar şafidir şafi meshebinin kendine göre zor kuralları var ve onlara uymak zorudalar la havle çekip yoluna devam edebilidin mesela.

Bro ben de şafiyim yalnız :) hatta belirttim onlara.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asansöre bindikten @thebigboss 'un yaptığı ufak çaplı gösteri.

İyi yapmışsınız hocam ben bile buradan sinirlendim.
 
Dinleri yüzünden olduğunu düşünmüşsünüz ama tam olmamış. İslam bir tane değil. Tonla islam var. İslam diye tutturanların daha bundan haberi yok. Kapalı bir yerde (ki bu asansör oluyor) bir erkekle baş başa kalmak sakıncalı olarak görülüyor. Sebebi ise kimse görmeden ilişkiye girebilmiş olma ihtimalleriymiş. Allah görüp günahını meleklere yazdırmıyor sanki. Tabii harama yaklaşmama olarak da nitelendirilebilir. Orası çok önemli değil. AVM'ye gitmelerinde bu yüzden bir sakınca yok.

Ama toplum içinde yaşıyorlar. Kendileri başkalarından saygı beklediği gibi onların da saygı göstermesi gerekir. Sizden rica etmiş. Karar merci siz oluyorsunuz. Ben bineceğim diye tutturursanız beyni olan ve inanan biri olarak sizin tek binmenize izin vermeleri gerekirdi. Sonucu belirtmemişsiniz ama inmediklerine bahse girerim. İşlerine geldi mi müslümanlar işlerine geldi mi "skinny" pantolon ile gezip haram diye belirtilen eylemleri gerçekleştirirler. Çok takmayın.

Dinde böyle bir saçmalık yok. Bunların yaşadığı din farklı kafalarına göre yaşıyorlar.
Bakın. Sizin bildiğiniz İslam böyle şeyler sunmuyor. Belki de sunuyor ama öğrenmediniz. Önemli değil. O şekilde biliyorsunuz ve o şekilde aksiyon alıyorsunuz.

Kadınlara taciz ve tecavüzün çok fazla olduğu bir ülkede konuşuyoruz.
Taciz/tecavüzden korkan kadın asansöre biriyle binmez. Zorla bindirtmemiş.

Asansörde 5 sn içinde tecavüz mü edecek?
Bu ülkede ne Quagmire'lar var.
 
Cidden acaba tüm sorunu onlarda bulmasak mı ?

Kadınlara taciz ve tecavüzün çok fazla olduğu bir ülkede konuşuyoruz.
Hocam tecavüz oranları yüksek diye masum insanlar çok normal bir şey olan asansöre binme olayını yapamayacak mı? Böyle bakarsak kadınların evden kuryeyle yemek getirmeleri bile sorun teşkil ediyor mazallah kurye tecavüzcü çıkabilir kadın kurye getirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı