Çarşaflı kızların bana asansöre "siz binmeseniz" demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birader böyle yazıyorsun da neden bir ayette de Müslüman olmayanları öldür yazıyor? Onu geçtim hadi ona yalan dersin sen şimdi, neden Müslüman olmayan birine yüzyıllar boyunca kafir deyip ırkçılık yapan sizler değil misiniz, birisi Müslüman değilim deyince yüzüne hortlak gibi bakıp saçma sapan cümleler kuranda sizlersiniz, ama ben biri Müslüman'ım veya başka bir dindenim derse sizin bu yaptıklarınızın hiçbirini yüzüne demem ve yansıtmam her ne kadar saçma bulsam da o dini, aramızdaki fark bu siz bencilsiniz ve bencil olmaya cahil kalmaya saçma sapan düşüncelere inanmaya insanlara bir saçma kitapta yazdığı gibi davranmaya devam edeceksiniz, cahillikleriniz ile batacaksınız tarihin tozlu sayfalarına.

Senin anlattın gibi olanlar cahil okumamış kuranı bilmeden Allah emretti diye okuyan tiplerden
Müslüman olmayanları öldür diye bir kuralda yok ancak bir kafir gelip mekke ye veya medineye ya da Müslüman'lara saldırı düzenlerse o zaman keseceksin kafasını
 
Senin anlattın gibi olanlar cahil okumamış kuranı bilmeden Allah emretti diye okuyan tiplerden
Müslüman olmayanları öldür diye bir kuralda yok ancak bir kafir gelip mekke ye veya medineye ya da Müslüman'lara saldırı düzenlerse o zaman keseceksin kafasını
Tevbe suresi 5. ayet de ne yazıyor bir aç oku bakalım, cahilse kendine cahil olsun bana asansöre binemezsin diye artistlik yapamaz inadına biner onla dalga geçerim.
 
Tevbe suresi 5. ayet de ne yazıyor bir aç oku bakalım, cahilse kendine cahil olsun bana asansöre binemezsin diye artistlik yapamaz inadına biner onunla dalga geçerim.

Evet işte o sürede Müslüman'lara zulm edenlere diyor ve sende bakara suresi 256.ayete bak istersen
 
Bazı insanlar din konusunu çok abartıyor o kadar abartıyor ki kendi dinin yaşamak yerine başkalarını da etkiliyorlar. Size bu konuyla alakalı başımdan geçen trajikomik bir olayı anlatmak isterim. Daha çok küçüğüm bakın ergenlik dönemimden bahsetmiyorum harbiden çok küçük yaşlardayım. 3. veya 4. sınıfa gittiğim dönemlerdi galiba tam hatırlamıyorum. Bizim mahallede suriyelilerin bir düğünü mü artık kınası mı öyle bir şey vardı. Tabi o zamanlar suriyeliler şuan ki gibi ülkeyi doldurmamıştı tek tük varlardı.

Annemlerde ben sokakta oynarken meraktan işte geleneklerini vs. merak ettikleri için mi bilmiyorum artık o kına evine gittiler. Bende sokakta oynarken yere düştüm dizim kan içinde annemi aramaya gittim. Oraya gittiğini de bildiğim için bende oraya girdim ama orası sadece kadınlara özelmiş tabi ufacık çocuğum dizim kan içinde gözlerim sulu sulu öyle olduğunu zaten bilmiyorum dediğim gibi ufacığım. İçeri girdim girmez olaydım ben girdiğim gibi bu çok dindar insanlar bağırmaya söylenmeye başladılar zaten dillerini anlamıyorum ama bana bağırdıklarını anlayabiliyordum. Zaten dizim kan içinde elimle kan akan yeri dizimi tutuyorum acıdığı için bunu yaparken de eğiliyordum o sıra aralarından biri geldi ben eğilip dizimi tutarken arkamdan itti yere düştüm. Etrafımı sarmışlar zaten bide beni itince ağlama başladım. Ulan insan biraz acır ya daha hiçbir şeyin ne olduğunun farkında olmayacak yaşta ufacık çocuğum dizim kan içinde ağlıyorum biride gelip yardım eder ama yok bazıları örtüsüyle yüzünü kapatıp odaya kaçıyor bazıları söylenip bağırıyor. Neyse annemi gözümle aradım ama yok dizim o yaşta katlanamayacağım bir acıyla sızlıyor. Bende anne anne diye ağlamaya başladım. Sonra aralarından birisi annemi çağırmaya gitti çağırdı o bozuk pis türkçesiyle anneme kapıyı işaret ederek git git diyor diğeri de benim tişörtümün arkasını çekiştiriyor ve o sırada ben hüngür hüngür ağlıyorum dizimin acısıyla birlikte. Annem tabi çözdü olayı delirdi kadın bağırdı çağırdı bi tanesinin saçını tuttu çekiyor. Neyse olay bitti annem aldı beni götürdü eve sonra babam geldi ne olduğunu sordu o kadar korkmuşum ki ağzımdan kelime çıkmıyor. Tabi sonra bunu tüm mahalle öğrendi baskılara dayanamaya pis suriyeliler de biraz aradan sonra oradan taşındı.

Yani demem o ki eğer dininiz bu kadar pislikse diğer insanlara empoze etmeye çalışmayın. Eğer dininizin gerçekten emrettiklerinin bu olaylar olduğunu düşünüyorsanız gerçekten gerek yok. Eğer dininizi bu şekilde yaşıyorsanız başka yerlerde yaşayın hala kafa kesilen recm saçmalığını yapıldığı orta doğu ülkeleri olabilir mesela.
 
Evet işte o sürede Müslüman'lara zulm edenlere diyor ve sende bakara suresi 256.ayete bak istersen
Dinde zorlama yok diyor ama Müslüman olmayanlara ırkçılık yapılıyor? dostum sen kendinle çelişiyorsun, ben ne dersem diyeyim sen kendini haklı bulacaksın aç biraz psikoloji oku, ve sana yine ne dersem diyeyim kendi mantığınla mesajlarımı okumazsan anlamazsın, koşulsuz itaat işte senin yaptığın tam olarak bu dinler koşulsuz itaat ister, bu yüzden sana mantığını kullanmanı öneriyorum.
 
Van Gölü Canavarı Tanrısının kutsal metninde internet kullanımını yasaklamış ve kullananları lanetlemiştir, bu ayetlerde gayet açık bir şekilde yazmaktadır. Ayetten alıntı: "sizler(insanlar) internet kullananları nasıl lanetlediğimizi görmüyor musunuz? Biz onları p*rno bağımlısı yaparak lanetliyoruz, hayla inanmaz mısın Dünyalı müşrik?"
-Van Gölü Canavarı Elçisi-
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı